• Startsida
  • / Driftschef VA och renhållning Tekniska området

Driftschef VA och renhållning
Tekniska området

Sista ansökningsdatum: 2017-05-12

Vi tillämpar löpande urval.

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Snarast

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Referensnummer

58/17


Tekniska enheten ansvarar för drift och underhåll av VA-anläggningar samt renhållning

Arbetsuppgifter

Som driftchef har du ansvar för den operativa verksamheten, personal, arbetsmiljö, ekonomi, projekt och utveckling.
Det innebär att du får ett helhetsansvar för att leda den dagliga verksamheten samt för att utveckla din personal både som grupp och individ. I din roll som arbetsledare vill vi att du kan fortsätta utveckla arbetslagets kompetens och driva förändringsprocesser för att skapa en minskad sårbarhet och bidra till att fortsätta utveckla en lagskänsla i arbetslaget. Jobbet innebär också att du arbetar med planering, genomförande och uppföljning av kommunens VA och renhållning.
Bengtsfors kommun har stora utmaningar framöver med ett VA-nät som är stort och med ett behov av underhåll, kommunen har anläggningar på ett flertal platser ,Bengtsfors kommun har antagit en VA-plan och en handlingsplan som innebär en utveckling av verksamheten och som driftschef kommer du att samverka med andra delar av kommunkoncernen för att förverkliga tankarna i det fortsatta utvecklingsarbetet.
Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du får arbeta med en stor bredd av frågor. Som driftschef arbetar du både strategiskt och operativt, dina kontaktytor är både inom och utom den egna organisationen, tjänsten ger dig stora möjligheter att planera ditt eget jobb men också krav på tillgänglighet vid oförutsedda händelser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna på eftergymnasial nivå och det är meriterande om du har en utbildning och erfarenhet inom VA-området.
Du skall ha en erfarenhet av att leda personal och arbete med att arbeta i processer för att utveckla en verksamhet samt driva projekt.
Du drivs av en vilja att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare för att främja ett klimat av samarbete och lagkänsla men också ett lösningsfokuserat förhållningssätt som drivs av viljan att gemensamt bidra till en kvalitativ verksamhet i samverkan med den övriga kommunkoncernen.
Du skall vara resultatinriktad, vara en tydlig och god kommunikatör med förmåga att skapa en struktur både i ditt eget arbete men också i verksamheten.
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och goda kunskaper inom dokumentation krävs.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Körkort klass B samt tillgång till egen bil är ett krav

Ansökan

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer på sökt tjänst.

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Kontakt

Conny Carlsson
vik. teknisk chef
0531-52 61 67
conny.carlsson@bengtsfors.se

Anna-Karin Gustavsson, Vision
0531-52 65 03

Eva-Lena Axelsson, Kommunal
0531-52 60 72

Om Bengtsfors kommun

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Vår ambition är att öka inflyttningen till kommunen genom att skapa attraktiva miljöer för boende, företagande och besöksnäring.

Bondbröllop är en gammal tradition i Bengtsfors, foto: Anette Levin
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 april 2017
Sidan publicerad av: Agneta Andersson