Teknisk chef

Ibland önskar man att Superwoman eller Stålmannen fanns på riktigt… Vi söker en kompetent tekniker med erfarenhet av ledarskap som vill göra skillnad i människors vardag.

Det här är vi

Tekniska området är ett av fyra verksamhetsområden i Bengtsfors kommun. Det omfattar teknik, lokalförsörjning och intern service med ansvar för kommunens affärsdrivande verksamheter i form av VA-anläggningar, renhållning och fjärrvärme. Här finns också park- och gatuverksamhet, lokalförsörjning, städ, kost och räddningstjänst.

Vi gör just nu en översyn kring några av verksamheterna och deras framtida organisering. Som teknisk chef kommer du att vara spindeln i nätet oavsett hur en framtida organisation ser ut.

Ditt jobb är viktigt

Inom tekniska området arbetar vi med synliga och konkreta saker gentemot allmänhet och brukare. Det kan handla om allt från att klippa gräs och laga mat till att genomföra om- och nybyggnationer av våra fastigheter. Det innebär att du är chef för en verksamhet med krav på hög kvalitet och ständig utveckling. Vi tror att god kompetens, delaktighet, utvecklingsfokus och ekonomisk kontroll är nyckeln till verksamhetens framgång.

Du kommer att vara verksamhets- och resultatansvarig för det tekniska området med ett åttiotal anställda. Din uppgift blir att utveckla och strukturera verksamheten utifrån utvecklingsmål och planer.

Organisatoriskt är du direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunchefens ledningsgrupp.

Det här är du

Du har goda ledaregenskaper, är modig, beslutsam och nytänkande. Att skapa kontakter är naturligt för dig. Du behöver kunna göra kvalificerade utredningar/beslutsunderlag och vara intresserad av att arbeta med ekonomi och administration.

Du ska driva kompetensfrågor inom verksamheten och skapa arbetslag där rätt person gör rätt saker och där arbetsuppgifterna är planerade och förutsägbara.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har en examen från teknisk högskola/universitet eller annan likvärdig utbildning och erfarenhet från kvalificerat ledarskap. Erfarenhet från arbete i en politisk styrd organisation är meriterande.

Körkort klass B samt tillgång till egen bil är ett krav

Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas till info@hrresurs.com senast 31 maj.

Kontakt

Pär Hyllienmark
HR Resurs AB
0738-20 60 60
www.hrresurs.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdare etc.

Bondbröllop är en gammal tradition i Bengtsfors, foto: Anette Levin
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 maj 2017
Sidan publicerad av: Anna Sandström