• Startsida
  • / 2 drifttekniker fastighet, park, gator och vägar Tekniska området

2 drifttekniker fastighet, park, gator och vägar
Tekniska området

Sista ansökningsdatum: 2017-05-31

Vi tillämpar löpande urval.

Anställningsvillkor

Tillsvidare med eventuell provanställning

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Referensnummer

66/17


Det tekniska området är ett av Bengtsfors kommuns fyra verksamhetsområden. Inom området ansvarar vi för drift och underhåll av kommunens fastigheter, vi sköter om gator och parker i våra olika orter och vi arbetar med renhållning och återvinning. Vi ansvarar för vatten- och avloppsnät till våra invånare och vi erbjuder fjärrvärme till boende i kommunen. Förutom service mot allmänhet och kunder erbjuder vi intern service i form av kost och städ till våra övriga enheter. Räddningstjänsten är ytterligare en enhet som hör till det tekniska verksamhetsområdet.
Inom det tekniska området finns många olika kompetenser vilket gör det till en lärorik och utvecklande arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av tillsyn, drift, reparationer samt underhåll av fastigheter och alla förekommande arbeten inom park, gator och vägar.

Kvalifikationer

Driftteknikerutbildning eller motsvarande kompetens. Goda kunskaper inom service/underhåll av fastigheter, skötsel av park, gator och vägar. Kompetens inom ventilation eller byggnadsarbete är meriterande. Det är en merit om du har förarbevis för grävmaskin, hjullastare eller liknande. Vi ser att du har förmåga att på egen hand göra bedömningar och åtgärder via driftövervakningssystem eller på plats. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort klass B är ett krav

Ansökan

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer på sökt tjänst.

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Kontakt

Sara Larsson
tf driftschef
0531-52 60 14
sara.larsson@bengtsfors.se

Eva-Lena Axelsson, Kommunal
0531-52 60 72

Om Bengtsfors kommun

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Vår ambition är att öka inflyttningen till kommunen genom att skapa attraktiva miljöer för boende, företagande och besöksnäring.

Stenebyskolan i Dals Långed, foto: Anna Sandström
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 maj 2017
Sidan publicerad av: Agneta Andersson