• Startsida
  • / Hej sjuksköterska! Vi behöver dig till Hemsjukvården

Hej sjuksköterska!
Vi behöver dig till Hemsjukvården

Sista ansökningsdatum: 2017-06-30

Catherine Karlsson jobbar som sjuksköterska hos oss. Klicka på bilden för att se en film där hon berättar om sitt arbete i hemsjukvården. Foto: Niklas Eriksson, Ingemar Media

Vi tillämpar löpande urval.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder både tillsvidaretjänster och vikariat

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Referensnummer

72/17


Det här är vi

I hemsjukvården jobbar vi med äldre och personer med funktionsnedsättningar – alla som behöver vård hemma. Ramen för vår verksamhet styrs av lagstiftning, bland annat hälso- och sjukvårdslagen, därutöver drivs vi av att tillgodose de behov våra vårdtagare har och tar ansvar för att de får ett gott bemötande.

Vi erbjuder alla våra sjuksköterskor 30 000 kronor i ingångslön och möjlighet att specialistutbilda sig på del av arbetstid.

Vi har vår gemensamma samlingslokal på Björkåsen i Bengtsfors men det finns även kontor på fler orter i kommunen. Våra vårdtagare är spridda över hela kommunen, från Gustavsfors i norr till Bäckefors i söder. Välkommen med din ansökan!

Ditt jobb är viktigt

Som sjuksköterska arbetar du självständigt, gör medicinska bedömningar, hanterar läkemedel och planerar omvårdnadsinsatser. Du arbetar hemma hos våra vårdtagare, både i vanligt boende och på våra särskilda boenden. Din arbetsinsats spelar en stor roll för de du besöker. Det är ett omväxlande arbete med många kontaktytor, både internt och med vårdtagare, anhöriga och andra vårdinrättningar. Du ingår i en grupp med sjuksköterskor och arbetar även i team med fysioterapeut, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal.

Det här är du

Tycker du om att arbeta självständigt, hitta lösningar och utveckla verksamheten? Det är bra, för vi söker en person som är ansvarsfull, noggrann, trygg i sin yrkesroll och har förmåga att analysera och hantera nya situationer. Du tycker om möten med människor och har ett intresse av att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra vårdtagare.

Om du tidigare har arbetat i hemsjukvård eller liknande är det meriterande, likaså värdesätter vi om du har någon specialistutbildning. Vi ser gärna att du har vana vid att använda dator och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Körkort klass B samt tillgång till egen bil är ett krav

Ansökan

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer på sökt tjänst.

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Kontakt

Anna Ask
Enhetschef
0531-52 65 80
anna.ask@bengtsfors.se

Christina Samstrand, Vårdförbundet
0531-52 60 00

Om Bengtsfors kommun

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Vår ambition är att öka inflyttningen till kommunen genom att skapa attraktiva miljöer för boende, företagande och besöksnäring.

Baldersnäs herrgård, foto: Anna Sandström
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 maj 2017
Sidan publicerad av: Anna Sandström