• Startsida
  • / Yrkeslärare på industritekniska programmet Strömkullegymnasiet

Yrkeslärare på industritekniska programmet
Strömkullegymnasiet

Sista ansökningsdatum: 2017-06-02

Vi tillämpar löpande urval.

Anställningsvillkor

Tillsvidare med eventuell provanställning

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Referensnummer

73/17


Strömkullegymnasiet är Bengtsfors kommuns gymnasieskola och ligger i centralorten Bengtsfors. Här går cirka 220 elever fördelade på nio olika program. Totalt är vi ett 50-tal lärare och annan personal som arbetar här.
Våra lokaler är moderna, fräscha och ändamålsenliga med fin utsikt över Dalslands kanal. I anslutning till skolan finns ett café och i samma hus ligger bibliotek och konsthall.
Vi arbetar med kollegialt lärande i syftet att effektivisera undervisningen för att nå ökad måluppfyllelse. Vi arbetar även med konceptet one-to-one vilket innebär att varje elev och lärare har var sin egen dator. Datorerna är ett viktigt verktyg i vår lärandemiljö.
På Strömkullegymnasiet tar vi sikte mot kunskap och individuell utveckling. Vi tror att närhet, öppenhet, samarbete och relationer är vägen dit.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill undervisa våra elever på industriprogammet i våra nyutrustade lokaler. Programmet har två inriktningar, svetsteknik och processteknik. Dina arbetsuppgifter kommer till övervägande del bestå av undervisning i svetsteknik och industritekniska processer. En viktig del av ditt arbete är att stimulera eleverna till att arbeta självständigt och ta ansvar för sin utbildning. Målen för utbildningen finns angivna i läroplaner och kursplaner. Dina arbetsuppgifter omfattar självklart undervisning men även efterarbete med att rätta prov, dokumentera elevernas arbete, skriva omdömen etc. Du deltar aktivt i skolutvecklingsarbetet, är mentor och ansvarar för ett antal elever under deras studietid. I ditt uppdrag ingår även att genomföra utvecklingssamtal och ha viss föräldrakontakt.

Kvalifikationer

Du har goda ämneskunskaper och pedagogisk erfarenher. Du trivs med det nära samarbetet mellan kollegorna som finns på vår skola. Du är noggrann och kunnig i din yrkesroll och trygg som person.
Gymnasielärarutbildning med adekvat ämnesbehörighet. Gärna Lärarlegitimation.

Körkort klass B är ett krav

Ansökan

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer på sökt tjänst.

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Kontakt

Urban Jansson
Biträdande rektor
0531-52 63 07
urban.jansson@bengtsfors.se

Johnny Spångberg
LR
0531-52 60 00

Om Bengtsfors kommun

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Vår ambition är att öka inflyttningen till kommunen genom att skapa attraktiva miljöer för boende, företagande och besöksnäring.

Bengtsfors gästhamn, foto: Sofia Magnusson
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 maj 2017
Sidan publicerad av: Agneta Andersson