• Startsida
  • / Legitimerad sjuksköterska natt Hemsjukvården

Legitimerad sjuksköterska natt
Hemsjukvården

Foto: Niklas Eriksson

Sista ansökningsdatum: 2017-08-31

Vi tillämpar löpande urval.

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

75 procent

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Referensnummer

94/17


I hemsjukvården jobbar vi med äldre och personer med funktionsnedsättningar - alla som behöver vård hemma. Ramen för vår verksamhet styrs av lagstiftning, bland annat hälso och sjukvårdslagen, därutöver drivs vi av att tillgodose de behov våra vårdtagare har och tar ansvar för att de får ett gott bemötande. Vi erbjuder alla våra sjuksköterskor 30 000 kronor i ingångslön.

Vi har vår gemensamma samlingslokal på Björkåsen i Bengsfors men det finns även kontor på flera orter i kommunen. Våra vårdtagare är spridda över hela kommunen, från Gustavsfors i norr till Bäckefors i söder. Välkommen med din ansökan. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska med nattjänstgöring i hemsjukvården Bengtsfors kommun arbetar du hemma hos vårdtagare, både i vanligt boende och på våra särskilda boenden.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vi söker en person som tycker om att arbeta självständigt och är ansvarsfull, noggrann, trygg i sin yrkesroll och har förmåga att analysera och hantera nya situationer. Om du tidigare har arbetat i hemsjukvård eller liknande är det meriterande. Vi ser gärna att du har vana vid att använda dator och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Körkort klass B är ett krav

Ansökan

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer på sökt tjänst.

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Kontakt

Anna Ask
Enhetschef
0531-52 65 80
anna.ask@bengtsfors.se

Christina Samstrand, Vårdförbundet
0531-52 60 00

Om Bengtsfors kommun

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Vår ambition är att öka inflyttningen till kommunen genom att skapa attraktiva miljöer för boende, företagande och besöksnäring.

Tisselskogs hällristningar, foto: Maria Ljungberg
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 juli 2017
Sidan publicerad av: Agneta Andersson