Sjuksköterska till kvällspatrullen

Vi behöver dig till Hemsjukvården, välkommen med din ansökan senast 2017-11-15.

Det är ett fritt arbete, man arbetar helt självständigt.

Cathrine Karlsson
Sjuksköterska

Det här är vi

I hemsjukvården jobbar vi med  människor i alla åldrar och personer med funktionsnedsättningar – alla som behöver vård hemma och på särskilda boenden. Vi ingår även i samverkande sjukvård som innebär akut sjukvård och bedömningsuppdrag. Ramen för vår verksamhet styrs av lagstiftning, bland annat hälso- och sjukvårdslagen, därutöver drivs vi av att tillgodose de behov våra vårdtagare har och tar ansvar för att de får ett gott bemötande. Vi erbjuder alla våra sjuksköterskor minst 30 000 kronor i ingångslön och möjlighet att specialistutbilda sig på del av arbetstid. Vi har vår gemensamma samlingslokal på Björkåsen i Bengtsfors men det finns även kontor på fler orter i kommunen. Våra vårdtagare är spridda över hela kommunen, från Gustavsfors i norr till Bäckefors i söder.

Ditt jobb är viktigt

Som sjuksköterska i kvällspatrullen arbetar du i team med en undersköterska. Teamet har hela kommunen som uppdragsområde och ingår även i  samverkande sjukvård vilket innebär bedömningsuppdrag och akuta insatser på uppdrag av SOS alarm. Akuta uppdrag utförs i samarbete med räddningstjänsten. Som sjuksköterska i Kommunal Hemsjukvård arbetar du självständigt, gör egna medicinska bedömningar, hanterar läkemedel och planerar omvårdnadsinsatser.

Det här är du

Tycker du om att arbeta självständigt, hitta lösningar och utveckla verksamheten? Det är bra, för vi söker en person som är ansvarsfull, noggrann, trygg i sin yrkesroll och har förmåga att analysera och hantera nya situationer. Du tycker om möten med människor och har ett intresse av att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra vårdtagare. Om du tidigare har arbetat i hemsjukvård och har erfarenhet från akutsjukvård är det meriterande, likaså värdesätter vi om du har någon specialistutbildning.

Kompetenskrav

  • Legitimerad Sjuksköterska

Körkort klass B är ett krav

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Efter överenskommelse

Tillträde

Efter överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer

136/17 (ange referensnummer i din ansökan)

Sista ansökningsdatum

2017-11-15

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

 

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter).

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Vi tillämpar löpande urval.

Kontakt

Anna Ask
Enhetschef
0531-52 65 80
anna.ask@bengtsfors.se

Christina Samstrand, Vårdförbundet
0531-52 60 00

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Tisselskogs hällristningar, foto: Maria Ljungberg
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 oktober 2017
Sidan publicerad av: Agneta Andersson