Hej

Undersköterska/vårdbiträde timanställd

Vi behöver dig till Stöd och omsorg norr och söder, välkommen med din ansökan senast 2017-11-30.

Jag fascineras av brukarnas livshistorier.

Edvard Feldmanis
Undersköterska

Det här är vi

Inom stöd och omsorg jobbar vi med personer som behöver olika typer av stöd och hjälp i hemmet. Vårt arbete gör en skillnad i andra människors vardag och vi utför insatser hos våra brukare dygnet runt. Vi arbetar också utifrån att våra brukare ska vara delaktiga och ha inflytande kring hur och när insatserna ska utföras. Det tycker vi är viktigt! Vi arbetar med att tillgodose våra brukares behov inom ramen för de insatser de blivit beviljade och vi tar ansvar för att göra det med ett gott bemötande. Vår verksamhet styrs av lagstiftning, bland annat socialtjänstlagen. Vår verksamhet är indelad i två geografiska området, söder och norr. Till det södra området hör Dals Långed och Bäckefors med grupplokal på Kolaregården i Dals Långed. Till den norra delen hör Bengtsfors, Skåpafors, Billingsfors och Gustavsfors. För detta område finns en grupplokal för vår personal på Björkåsen i Bengtsfors.

Ditt jobb är viktigt

Som undersköterska i Bengtsfors kommun arbetar du med vård- och omsorgsarbete efter våra brukares individuella behov, det kan exempelvis handla om att hjälpa till med påklädning eller vara ett stöd vid måltider. Efter delegering från sjuksköterska kan ditt arbete omfatta sjukvårdande uppgifter. Du har även ett dokumentationsansvar för brukarna.

Det här är du

I uppdraget som undersköterska/vårdbiträde får du ta ett eget ansvar, det är viktigt att du är flexibel, trygg som person och att du sätter brukarens behov och önskemål i fokus. Du tycker om möten med människor, är lyhörd och empatisk samt har en vilja att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra brukare. Vi ser gärna att du har vana vid att använda datorer och i synnerhet dokumentationssystemet Procapita. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Om du tidigare arbetat som underköterska/vårdbiträde är det meriterande. Välkommen men din ansökan! (Har du specifika önskemål om arbetsplats anges detta i ansökan).

Körkort klass B är ett krav

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Timanställning

Sysselsättningsgrad

Varierande

Tillträde

Snarast

 

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer

149/17 (ange referensnummer i din ansökan)

Sista ansökningsdatum

2017-11-30

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

 

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter).

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Vi tillämpar löpande urval.

Kontakt

Carita Larsson
Enhetschef, stöd och omsorg norr
0531-52 66 30
carita.larsson@bengtsfors.se

Pernilla Wall
Enhetschef, stöd och omsorg söder
0531-52 66 29
pernilla.wall@bengtsfors.se

Lukas Thelander, Kommunal
0531-52 60 72

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Gamla stenbron i Bengtsfors, foto: Sofia Magnusson
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 november 2017
Sidan publicerad av: Agneta Andersson