Kock - pool

Vi behöver dig till Måltidsenheten, välkommen med din ansökan senast 2017-12-17.

Tom Eklund, kock

Det här är vi

På kostenheten ansvarar vi för tillagning och servering av mat till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Vi som arbetar inom måltidsenheten är kockar och kostbiträden. Vi har också 1:e kockar och samordnare som leder den dagliga verksamheten. Det finns tre produktionskök i vår verksamhet; ett på Björkåsen i Bengtsfors och ett på Solbacken i Billingsfors samt ett i Bäckefors. Därifrån levererar vi mat till de mottagningskök som finns på våra skolor och boenden. Måltidsenheten tillhör, organisatoriskt, det tekniska området som är ett av Bengtsfors kommuns fyra verksamhetsområden. Inom det tekniska området finns många olika verksamheter och kompetenser vilket gör det till en lärorik och utvecklande arbetsplats.

Ditt jobb är viktigt

Som kock med pooltjänst ansvarar du för att planera, köpa in och laga den mat som dagligen serveras våra skolelever, förskolebarn och äldre. Du har också ansvar för specialkost och att arbeta efter fastslagen egenkontroll. Arbetet är omväxlande och du har ofta flera saker på gång samtidigt.
Du kommer att vara stationerad i ett av våra tillagningskök, men när behov finns kommer du att arbeta i andra kök i verksamheten. Det innebär att du behöver vara mycket flexibel då variationer i arbetstid och arbetsplats är förekommer.

Det här är du

Att arbeta i ett kök kräver att du har lätt för att samarbeta med andra och ha flera saker på gång samtidigt. Du har arbetat inom restaurang eller storhushåll tidigare. Du är kunnig inom livsmedelshygien och alla förekommande specialkoster. Du är också serviceinriktad då du möter många olika människor i ditt arbete. Att ge våra gäster ett gott bemötande är viktigt för oss.

Som kock hos oss gör du varubeställningar digitalt. Vi jobbar med kostdataprogrammet Matilda, så erfarenhet från det är meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Som anställd på vår måltidsenhet som kock krävs att du är flexibel, social och framåt. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Kock på gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning. Datavana.

Körkort klass B är ett krav

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare, provanställning kommer att tillämpas

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Snarast efter överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer

166/17 (ange referensnummer i din ansökan)

Sista ansökningsdatum

2017-12-17

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

 

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter).

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Vi tillämpar löpande urval.

Kontakt

Göran Wahlgren
Kostchef
0531-52 61 38
goran.wahlgren@bengtsfors.se

Lukas Thelander, Kommunal
0531-52 60 72

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

I tingshusets lokaler samsas Strömkullegymnasiet och Bengtsfors bibliotek, foto: Anna Sandström
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 december 2017
Sidan publicerad av: Agneta Andersson