Hej

Ekonom

Vi behöver dig till Ekonomienheten, välkommen med din ansökan senast 2018-02-25.

Det här är vi

På ekonomienheten ansvarar vi för löpande redovisning, uppföljning, bokslut, årsredovisning, försäkringar, upphandlingar, finansiell planering samt fonder och stiftelser. Vi jobbar både mot våra egna enheter samt mot de kommunala bolagen. I vissa ärenden, såsom konsumentrådgivning, parkeringstillstånd och färdtjänst arbetar vi även mot allmänheten. Ekonomienheten är en enhet på kommunkontoret i Bengtsfors. Här arbetar ekonomichef tillsammans med ekonomer med ansvar för olika frågor och verksamheter.

Ditt jobb är viktigt

Som ekonom har du varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med redovisning, bokföring, bokslut, budget, verksamhetsplanering, prognoser, ekonomisk styrning och resultatuppföljning. Du arbetar också med olika utredningsuppdrag, medverkan i projektarbeten samt insatser för att göra de administrativa rutinerna effektivare. Tjänsten innebär att du agerar stöd till cheferna inom främst utbildningsområdet och kommunledningskontoret i ekonomiska frågor i verksamheterna inom området, men också kommungemensamt.

Det här är du

Du tycker om att arbeta självständigt, är noggrann och strukturerad och har en förmåga att presentera resultat på ett pedagogiskt sätt. Vi värdesätter egenskaper som nytänkande, analytisk förmåga, och en vilja att samarbeta. Vidare ser vi att du har ett helhetstänkande, kan hitta lösningar utifrån givna förutsättningar samt har en hög servicekänsla.  Du är van vid att använda datorer och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

  • Ekonomisk utbildning på högskolenivå
  • Erfarenhet av liknande arbete

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Snarast efter överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer

10/18 (ange referensnummer i din ansökan)

Sista ansökningsdatum

2018-02-25

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

 

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter).

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Vi tillämpar löpande urval.

Observera att som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Peter Johansson
Ekonomichef
0531-52 60 31
peter.johansson@bengtsfors.se

Olle Vister, Vision
0531-52 65 21

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Gamla stenbron i Bengtsfors, foto: Sofia Magnusson
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 februari 2018
Sidan publicerad av: Agneta Andersson