Hej

Enhetschef för VA/fjärrvärme/renhållning

Vi behöver dig till Tekniska området, välkommen med din ansökan senast 2018-04-01.

Foto: Niklas Eriksson

Foto: Niklas Eriksson

Det här är vi

Det tekniska området är ett av Bengtsfors kommuns fyra verksamhetsområden. Inom området ansvarar vi för drift och underhåll av kommunens fastigheter, vi sköter om gator och parker i våra olika orter och vi arbetar med renhållning och återvinning. Vi ansvarar för vatten- och avloppsnät till våra invånare och vi erbjuder fjärrvärme till boende i kommunen. Förutom service mot alllmänhet och kunder erbjuder vi intern service i form av kost och städ till våra övriga enheter.
Räddningstjänsten är ytterligare en enhet som hör till det tekniska verksamhetsområdet. Inom det tekniska området finns många olika kompetenser vilket gör det till en lärorik och utvecklande arbetsplats.

Verksamheterna VA/fjärrvärme/renhållning står inför flera intressanta förändringar och vi söker nu en engagerad och affärsinriktad chef. Fjärrvärmeverksamheten går in i en ny fas under nya affärsmässiga former. Vår nya VA-plan ställer höga krav på den framtida utvecklingen inom vatten och avlopp. Samtidigt samarbetar vi med hela Dalsland i arbetet med ny avfallsplan.

Ditt jobb är viktigt

Som enhetschef för VA/fjärrvärme och renhållning jobbar du tillsammans med dina cirka 15 medarbetare för att utveckla en modern versamhet med metoder och arbetssätt som är anpassade till medborgarnas behov, omvärdens förutsättningar och samhällets resurser. Som chef har du versamhets-, resultats-, personal- och budgetansvar. I uppdraget ingår även uppföljning och utvärdering samt kvalitetsarbete.

Du arbetar utifrån måldokument och verksamhetsplan som är utgångspunkten för din styrning av verskamheten. Som enhetschef ingår du i verskamhetsområdets ledningsgrupp, och i den arbetar vi med strategiskt utvecklingsarbete. Du är en viktig kugge i den kommunala organisationen och arbetar för fattade beslut. Du samarbetar med både interna och externa aktörer för att leda verksamheten framåt. Du är direkt underställd vår tekniske chef.

Det här är du

Du har goda ledaregenskaper, är modig, beslutsam och nytänkande. Att skapa kontakter och hålla dig uppdaterad med omvärden är naturligt för dig. Du har en förmåga att entusiasmera medarebetarna och, tillsammans med dem, driva utvecklingsarbetet på enheten. Det är viktigt att driva kompetensfrågor och organisera verksamheten på ett effektivt sätt. Du behöver också kunna göra kvalificerade utredningar/beslutsunderlag.

Du har tidigare arbetat som ledare eller chef i en politisk styrd organisation och har erfarenhet av verksamhets-, ekonomi-, upphandlingar och personalansvar. Du har tidigare också jobbat med projektledning samt drift
& underhållsfrågor.

Kompetenskrav

  • Relevant högskoleutbildning inom området
  • Erfarenhet av personalledning
  • Erfarenhet från energisektor, väg & vatten, bygg- och anläggningsbranschen eller processindustrin.

Körkort klass B är ett krav

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Snarast

 

Välkommen med din ansökan! Vi kommer att intervjua sökanden kontinuerligt under ansökningsperioden, dock är sista dagen för att ansöka den 1 april. Du ansöker via epost till info@hrresurs.com. Märk din ansökan med "Enhetschef VA/fjärrvärme/renhållning". Ditt intresse och ansökan kan göras med diskret hantering om så önskas.

Kontakt
Rekryterare Pär Hyllienmark, HR Resurs AB 0738-206060 eller teknisk chef Urban Ericsson 0531-526150.

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Kommunkontoret i Bengtsfors
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 mars 2018
Sidan publicerad av: Agneta Andersson