Hej

Förskollärare

Vi behöver dig till Långevi, välkommen med din ansökan senast 2018-03-18.

Det är häftigt att vara en del av barnens utveckling.

Jenny Fridh
Förskollärare

Det här är vi

Vi bygger nu en ny förskola vid Långevi i Bengtsfors som ska stå klar hösten 2018. Långevi förskola blir en ny, modern förskola med sex avdelningar som är byggd i massivträ och med ateljéer, teater, eget tillagningskök med egen matsedel anpassad till förskolebarnen och en fin utemiljö med direkt närhet till Långevi idrottsplats och skogen. Långevi tillhör norra enheten som i höst består av Mellangårdens förskola och Långevi förskola. Vår målsättning är att barn och vårdnadshavare ska känna sig välkomna, trygga och tycka det är roligt att komma till oss. Vi fokuserar på barnens trygghet där de är på sin egen avdelning i samverkan med andra avdelningar. Närheten till naturen, lekplatser och idrotts plats inspirerar oss att arbeta med natur och miljö och barnen har en naturligt bra motorisk miljö. Vi arbetar mycket med barns språkutveckling. För att utveckla och förstärka barnens språk använder vi oss dagligen av teckenkommunikation. Vår personal får kontinuerlig fortbildning i teckenkommunikation (TAKK).

Ditt jobb är viktigt

Som förskollärare har du det övergripande pedagogiska ansvaret för verksamheten och är med och lägger grunden till barnens livslånga lärande. Med läroplanen som bas arbetar du med barn i grupp och ser samtidigt till att varje enskilt barn får den stimulans som passar dess ålder och utveckling.

Det här är du

Du trivs med att arbeta med barn och har nära samarbete med kollegorna på vår enhet. Du är noggrann och kunnig i din yrkesroll och trygg som person.  Med bra kommunikativ förmåga och lyhördhet anpassar du verksamheten och bygger upp relationer med individer och grupp. Vi arbetar med alternativ och kompletterande kommunikation och om du har kunskaper inom detta är det meriterande. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Förskollärare och förskollärarlegitimation

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

1 augusti 2018

 

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer

15/18 (ange referensnummer i din ansökan)

Sista ansökningsdatum

2018-03-18

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

 

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter).

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Vi tillämpar löpande urval.

Observera att som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Lena Bernhardsson
Förskolechef
0531-52 62 94
lena.bernhardsson@bengtsfors.se

Britt-Marie Aspmark, Lärarförbundet
0531-52 62 81

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Bengtsfors kommun bjuder på ett rikt friluftsliv
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 27 februari 2018
Sidan publicerad av: Agneta Andersson