Hej

Fritidspedagog/lärare

Vi behöver dig till Lövåsens fritidshem i Billingsfors, välkommen med din ansökan senast 2018-03-23.

Det här är vi

Ekhagsskolan, som ligger i samhället Dals Långed, är en av fyra grundskolor i Bengtsfors kommun. Här går cirka 200 elever, från förskoleklass till och med årskurs fem, indelade i två klasser per årskurs. Till oss hör även två fritidshem varav det ena finns på skolan och det andra i Billingsfors. Vi är ett fyrtiotal lärare och annan personal som arbetar här. Våra lokaler är ljusa, rymliga och välutrustade med god tillgång till undervisning i grupprum. En del av vår undervisning sker i moduler då elevantalet ökat kraftigt den senaste tiden, här finns elever från en rad olika kulturer. Vi jobbar i arbetslag där klasslärare och resurslärare ansvarar för undervisningen. Vi har också ett nära och ändamålsenligt samarbete med övriga resurser, såsom elevhälsa och andra stödfunktioner. Vi arbetar med konceptet one-to-one i vår lärandemiljö.

Ditt jobb är viktigt

Som fritidspedagog i grundskolan arbetar du oftast med barn i åldrarna sex till tolv år. Du organiserar och ansvarar för aktiviteter före, under och efter skolan för att utveckla barnens sociala förmågor och tillföra kunskaper i exempelvis matematik, språk och samhällskunskap. I arbetet stödjer du eleverna att utveckla sina intressen, att ta egna initiativ och att ta ansvar för sig själv och andra. Som fritidspedagog arbetar du både inom fritidshemsverksamheten och i skolklass. Du arbetar i arbetslag med både förskollärare och grundskollärare. Kontakt med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Det här är du

Du trivs med att samarbeta med kollegorna som finns på vår enhet. Med bra kommunikativ förmåga och lyhördhet anpassar du verksamheten och bygger upp relationer med individer och grupp. Du är noggrann, ansvarstagande och kunnig i din yrkesroll och trygg som person. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Grundlärarexamen med inriktning mot fritidshem alternativt fritidspedagogexamen eller annan adekvat
utbildning/erfarenhet för uppdraget.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

8 augusti 2018

 

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer

20/18 (ange referensnummer i din ansökan)

Sista ansökningsdatum

2018-03-23

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

 

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter).

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Vi tillämpar löpande urval.

Observera att som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Camilla Adler
Rektor
0531-52 64 45
camilla.adler@bengtsfors.se

Lilian Bryntesson, Lärarförbundet
0531-52 64 46

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Tisselskogs hällristningar, foto: Maria Ljungberg
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 mars 2018
Sidan publicerad av: Agneta Andersson