Hej

Lärare - årskurs 4-5

Vi behöver dig till Ekhagsskolan, välkommen med din ansökan senast 2018-03-23.

Det här är vi

Ekhagsskolan, som ligger i samhället Dals Långed, är en av fyra grundskolor i Bengtsfors kommun. Här går cirka 200 elever, från förskoleklass till och med årskurs fem, indelade i två klasser per årskurs. Till oss hör även två fritidshem varav det ena finns på skolan och det andra i Billingsfors. Vi är ett fyrtiotal lärare och annan personal som arbetar här. Våra lokaler är ljusa, rymliga och välutrustade med god tillgång till undervisning i grupprum. En del av vår undervisning sker i moduler då elevantalet ökat kraftigt den senaste tiden, här finns elever från en rad olika kulturer. Vi jobbar i arbetslag där klasslärare och resurslärare ansvarar för undervisningen. Vi har också ett nära och ändamålsenligt samarbete med övriga resurser, såsom elevhälsa och andra stödfunktioner. Vi arbetar med konceptet one-to-one i vår lärandemiljö.
Ekhagsskolan är en skola där alla elever ska ges möjlighet att utveckla lust att lära i ett sammanhang där trygghet och studiero råder. Våra elever ges förutsättningar att utveckla kunskaper som stärker självtillit, ansvarstagande och inflytande över sin skolsituation. På Ekhagsskolan ses olikheter som en styrka och gör oss alla unika, här har alla sin självklara plats i gemenskapen.

Ditt jobb är viktigt

Som lärare i grundskolans årskurs 4-5 arbetar du med elever i åldrarna tio till elva år. Du skapar förutsättningar till  elevernas  kunskapsutveckling, lust att lära och sociala utveckling. En viktig del i arbetet är att utveckla elevernas intresse för att själva inhämta kunskap. Som lärare spelar du en viktig roll för elevers lärande och utveckling.

Det här är du

Du är noggrann och kunnig i din yrkesroll och trygg som person. Genom att planera, genomföra och utvärdera din undervisning utvecklas du som pedagog och är en del av skolans utvecklingsarbete. Du ser skapandet av relationer till alla barn som en naturlig pedagogisk resurs. Du trivs med det nära samarbetet mellan kollegorna som finns på vår skola. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Grundlärarexamen, inriktning 4-6 alternativt annan lärarexamen med motsvarande behörighet och lärarlegitimation.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

8 augusti 2018

 

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer

22/18 (ange referensnummer i din ansökan)

Sista ansökningsdatum

2018-03-23

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

 

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter).

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Vi tillämpar löpande urval.

Observera att som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Camilla Adler
Rektor
0531-52 64 45
camilla.adler@bengtsfors.se

Lilian Bryntesson, Lärarförbundet
0531-52 64 46

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Bengtsfors gästhamn, foto: Sofia Magnusson
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 mars 2018
Sidan publicerad av: Agneta Andersson