Hej

Barnskötare/undersköterska

Vi behöver dig till LSS-enheten, välkommen med din ansökan senast 2018-08-31.

Det här är vi

På LSS-enheten bidrar vi till att ge andra människor ett bra liv, vad kan vara viktigare? Inom vår verksamhet finns gruppbostäder som är bemannade dygnet runt, en del av våra brukare bor hemma och har då istället personlig assistans i hemmet. Vi har även korttidsplatser där vi tar emot både barn och vuxna samt dagliga verksamheter där våra brukare har sitt arbete. Vårt mål är att personer med funktionsnedsättning ska ha möjlighet att leva som andra i enlighet med lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).

Ditt jobb är viktigt

Som medarbetare på korttiden för barn och unga arbetar du både gemensamt med kollegor men även självständigt för att tillgodose våra barns och ungdomars individuella behov.  Du ansvarar för att barnen och ungdomarna får stimulans och aktivitet som är anpassat efter deras ålder och utveckling. Du har ett dokumentationsansvar för de barn och ungdomar som du ansvarar för på korttiden.

Det här är du

Du har ansvarskänsla och tålamod. Du trivs med att arbeta med barn och ungdomar och att ha ett nära samarbete med kollegorna. Du är noggrann och social och bygger goda relationer med barn, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Vi arbetar med alternativ och kompletterande kommunikation, om du har kunskaper inom detta är det meriterande. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Utbildad barnskötare/undersköterska alternativt annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Gymnasieutbildning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Körkort klass B är ett krav

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Timvikarie

Sysselsättningsgrad

Varierande

Tillträde

Efter överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer

80/18 (ange referensnummer i din ansökan)

Sista ansökningsdatum

2018-08-31

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

 

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter).

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Vi tillämpar löpande urval.

Observera att som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Felicia Skogh
Enhetschef, LSS
0531-52 75 77
felicia.skogh@bengtsfors.se

Magnus Fröberg, Kommunal
0702-86 50 54

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Välkommen till Bengtsfors kommun, foto: Cicci Wik
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 augusti 2018
Sidan publicerad av: Agneta Andersson