Hej

Sjuksköterska natt

Vi behöver dig till Hemsjukvården, välkommen med din ansökan senast 2018-12-03.

Det är ett fritt arbete, man arbetar helt självständigt.

Cathrine Karlsson
Sjuksköterska

Det här är vi

I hemsjukvården arbetar vi med personer i alla åldrar med allt från enklare behov av vård till avancerade sjukvårdsinsatser. Vi ansvarar för alla som behöver vård i hemmet , alla äldreboenden i kommunen , LSS och socialpsykiatri. Verksamheten ingår även i Samverkande sjukvård vilket innebär akuta insatser i väntan på ambulans.  Ramen för vår verksamhet styrs av lagstiftning, bland annat hälso- och sjukvårdslagen, därutöver drivs vi av att tillgodose de behov våra vårdtagare har och tar ansvar för att de får ett gott bemötande. Vi har vår gemensamma samlingslokal på Björkåsen i Bengtsfors men det finns även kontor på fler orter i kommunen. Våra vårdtagare är spridda över hela kommunen, från Gustavsfors i norr till Bäckefors i söder.

Ditt jobb är viktigt

Som nattsjuksköterska i Bengtsfors utgår du från Korttidsenheten på Björkåsen och har hela kommunen som arbetsområde. Du har sänkt veckoarbetstid till 31,33 och dubbel ob ersättning. Du arbetar självständigt, gör egna medicinska bedömningar, hanterar läkemedel och planerar omvårdnadsinsatser. Du arbetar hemma hos våra vårdtagare, både i vanligt boende och på våra särskilda boenden. Din arbetsinsats spelar en stor roll för de du besöker.  Det är ett omväxlande arbete med många kontaktytor, både internt och med vårdtagare, anhöriga och andra vårdinrättningar. Du ingår i en grupp med sjuksköterskor och arbetar även i team med fysioterapeut, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal.

Det här är du

Tycker du om att arbeta självständigt, hitta lösningar och utveckla verksamheten? Det är bra, för vi söker en person som är ansvarsfull, noggrann, trygg i sin yrkesroll och har förmåga att analysera och hantera nya situationer. Du tycker om möten med människor och har ett intresse av att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra vårdtagare. Om du tidigare har arbetat i hemsjukvård eller liknande är det meriterande, likaså värdesätter vi om du har någon specialistutbildning. Vi ser gärna att du har vana vid att använda dator och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Legitimerad sjuksköterska. Högskoleutbildning som är relevant för jobbet,

Körkort klass B är ett krav

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

75 procent

Tillträde

Efter överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer

106/18 (ange referensnummer i din ansökan)

Sista ansökningsdatum

2018-12-03

Lön

Ange löneanspråk i ansökan

 

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter).

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Vi tillämpar löpande urval.

Observera att som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Anna Ask
Enhetschef
0531-52 65 80
anna.ask@bengtsfors.se

Christina Samstrand, Vårdförbundet
0531-52 60 00

Chatrine Karlsson, Vårdförbundet
0531-52 60 00

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Baldersnäs herrgård, foto: Anna Sandström
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018
Sidan publicerad av: Agneta Andersson