Nominera till Unga Landsbygdspriset i Väst 2019!

Västragötalands regionen

Ta chansen och uppmärksamma våra unga företagare på landsbygden i Västra Götaland! Känner du någon som framgångsrikt driver företag på landsbygden, eller i tätort mindre än 10.000, i vilken bransch som helst och som är max 30 år? Det finns många unga landsbygdsföretagare i Dalsland, så passa på att uppmärksamma dem med en nominering!

Från och med 1 februrari 2019 till och med 17 mars 2019 går det att nominera pristagare. För att ha chans att vinna priset ska man vara 15-30 år, bo och vara verksam med sitt företag på landsbygden eller i tätort med mindre än 10 000 invånare.

Pristagarna ska på ett framgångsrikt sätt ha drivit sitt företag med den huvudsakliga omsättningen på landsbygden. Det kan vara såväl traditionellt lantbruksföretagande eller företagande inom helt andra branscher. Priset ska hjälpa till att mobilisera och synliggöra ungt företagande på landsbygden. Priset värdesätter ekonomiskt framgångsrikt företagande, miljöhänsyn, sociala aspekter, samhällsnytta och nya arbetstillfällen. Ålder på pristagaren: 15-30 år.

En av vinnarna 2018 var ett Dalsländskt företag - Marielle Örtengren med Ragneruds Business AB i Högsäter, Färgelanda kommun. Det finns många fler unga landsbygdsföretagare i Dalsland, så passa på att uppmärksamma dem med en nominering!

Läs mer om priset, hur du nominerar och tidigare vinnare här:  Unga Landsbygdspriset i Väst 2019länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Välkommen med din nominering senast 17 mars!

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 februari 2019
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist