Årets byggprojekt

Finns det någon byggnation som du tycker är särskilt värd att uppmärksamma? Tveka då inte att nominera den till tävlingen Årets Byggprojekt. Det kan vara ditt eget projekt eller någon annans.

Du kan nominera en ny byggnad, en tillbyggd, ombyggd eller renoverad byggnad. Det kan exempelvis vara en nybyggnation som är särskilt arkitektoniskt intressant, en renovering som inneburit att man tagit tillvara på gamla byggnadstraditioner, en ombyggnad som ändrat intrycket av en byggnad eller helt enkelt en fin tillbyggnad.

Kraven för att nominera är att byggprojektet ska vara färdigställt under perioden 1 juni 2016-31 maj 2017 samt att byggnaden ska ligga i Bengtsfors kommun. Senast den 1 juni vill vi ha din nominering. Använd formuläret nedan. Om du hellre vill skicka in din nominering går det bra till adress längst ner på sidan.
Kontaktuppgifter till mig som nominerar
(Fyll i så många som möjligt.)
User information
Årets byggprojekt

Bengtsfors kommuns intention är att varje år dela ut ett pris till årets byggprojekt. Syftet med priset är att uppmärksamma byggnationer med hög kvalitet i såväl utformning som utförande och som bidrar till en god bebyggd miljö. Priset består av ett diplom och ett presentkort på 5 000 kronor som delas ut på kommunfullmäktiges möte den 21 juni 2017. Juryn som utser vinnaren består av ledamöterna i myndighetsnämnden.

Kontakt

Hanna Berndtsson
Byggnadsinspektör
0531-52 61 25
hanna.berndtsson@bengtsfors.se

Samhällsbyggnadsenheten
Box 14
666 21 Bengtsfors

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 maj 2017
Sidan publicerad av: Anna Sandström