• Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Tips! Grundkurs i livsmedelshygien för småskaliga livsmedels- och landsbygdsföretag i Västra Götaland

Tips! Grundkurs i livsmedelshygien för småskaliga livsmedels- och landsbygdsföretag i Västra Götaland

Bild

Foto: Jeanette Lindh Svanqvist

Hushållningssällskapet Väst anordnar den 10 oktober i Vara en heldagsutbildning i livsmedelshygien för småskaliga livsmedelsförädlare från olika branscher.  

Utbildningen ger grundläggande och ökade kunskaper om livsmedelssäkerhet och redlighet samt vilka krav som ställs på en livsmedelsproducent för att utveckla, sälja eller förädla olika råvaror och produkter. Dagen ger även kännedom om var det finns mer specifika kunskaper att hitta som berör det egna företagets verksamhetsområde för att kunna utveckla och sälja produkter eller tjänster enligt lagstiftningens krav. Anmälan till kursen görs via nedan länk senast 22 september.

För mer information om utbildning och innehåll samt anmälan klicka här: Grundkurs i livsmedelshygienlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 september 2017
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist