Inbjudan till Kickstart Digitalisering i Dalsland

Bild

Kickstart bjuder in små och medelstora industriföretag  i Dalsland till tre träffar där företagen får stöd att påbörja eller fortsätta sin digitalisering i samverkan med andra företag - oavsett var på resan man befinner sig. Målet med Kickstart är att stärka digitaliseringen och konkurrenskraften för industriföretagen. 

IUC Väst bjuder tillsammans med Bengtsfors, Dals Ed, Mellerud, Färgelanda och Åmåls kommuner in små och medelstora industriföretag i Dalsland till tre träffar med Kickstart Digitalisering. Träffarna utgörs av en heldag i Mellerud 24 januari och två halvdagar 7 februari i Bengtsfors samt 28 februari i Åmål med workshops kring digitalisering.

Kickstart Digitaliserings syfte är att stärka digitaliseringen och konkurrenskraften för industriföretag i Sverige. Utgångspunkten är att öka digitaliseringstempot för små och medelstora företag genom en enkel och effektiv startmodell som omfattar tre fysiska träffar. Kickstart Digitalisering genomförs av Teknikföretagen, RISE, IF Metall, Swerea IVF, IUC och SISP för att stärka digitaliseringen och konkurrenskraften för industriföretag i Sverige. Projektet finansieras av Tillväxtverket.

Kickstart är kostnadsfritt och det ingår frukost, lunch och fika under dagen.

För mer information och anmälan klicka här: Kickstart Dalsland

Boka in:
24/1  Café Gruzzolo i Mellerud
7/2    First Hotels Bengtsfors i Bengtsfors
28/2  Åmåls Stadshotell i Åmål

Vid övriga frågor kontakta: Margareta Waern, margareta.waern@iucvast.se

Mer information om Kickstart finns på Teknikföretagens sida Kickstartdigi som du hittar här: Kickstartdigilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Varmt välkomna!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 januari 2018
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist