Föreläsning: Arbetsglädje – ett annat ord för produktivitet

Bild

Mellerudsnavet bjuder 28 februari in företag i Dalsland till föreläsning med Christer Olsson. Han är en av Nordens mest anlitade föreläsare och kommer gå igenom de faktorer som gör ett företag unikt i sin service och affärsmannaskap.

Arbetsglädje – ett annat ord för produktivitet!
Att vara engagerad som företagare och ha engagerade medarbetare är framtidens viktigaste konkurrensmedel för både intern effektivitet och extern attraktivitet. Christer kommer att gå igenom de faktorer som gör ett företag unikt i sin service och sitt affärsmannaskap.

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han är en av Nordens mest anlitade föreläsare och utöver föreläsningar arbetar Christer som coach och inspiratör för ledare och ledningsgrupper för några av landets största företag. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling.

Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Christers framgång ligger i att han talar enkelt så att du kan förstå och sedan kan gå hem och göra skillnad oavsett om det handlar om dig själv, din relation eller organisation.

Tid: Onsdag 28 februari 18.30
Plats: Kulturbruket på Dal i Mellerud
Pris: 195:-/person. Ord pris ca 395:-/pers.
Anmäl dig och dina anställda hos jenni.hagman@mellerud.se

Varmt välkomna!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 februari 2018
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist