Inbjudan - nu kan du få hjälp med din digitalisering!

Bild

kickstartdigi.se

Nu arrangerar Kickstart träffar i Dalsland och Värmland i maj och juni. Ta chansen att delta!
Kickstart syftar till att ge insikt och inspiration att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin får via Kickstart möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sin digitalisering - oavsett var på resan man befinner sig.

Ny teknik, internet och digitalisering av olika arbetsuppgifter och tjänster är några av nycklarna för att hitta nya effektivare arbetssätt. Digitaliseringens framfart de senaste decennierna har varit snabb och haft stor betydelse för utveckling av både samhälle och näringsliv. 

IUC Väst bjuder tillsammans med Bengtsfors, Dals Ed, Mellerud, Färgelanda,  Åmål och Säffle kommuner in små och medelstora industriföretag i Dalsland och Värmland till Kickstart Digitalisering.

Kickstart Digitalisering arrangeras för att stärka digitaliseringen och konkurrenskraften för industriföretag i Sverige. Utgångspunkten är att öka digitaliseringstempot för små och medelstora företag genom en enkel och effektiv startmodell som omfattar tre fysiska träffar. Under dessa tre träffar i Säffle, Bengtsfors och Mellerud får ni stöd att påbörja eller fortsätta er digitalisering i samverkan med andra företag - oavsett var på resan ni befinner er. 

Upplägg och anmälan
Dag 1) 8/5 kl. 09:00-16:00 Forskningen Innovation- och teknikcenter i Säffle 
Dag 2) 29/5 kl. 09:00-12:00 First Hotel Bengtsfors, Karlsbergsvägen 3 i Bengtsfors
Dag 3) 13/6 kl. 09:00-12:00 Café Gruzzolo i Mellerud

- Träffarna är kostnadsfria, frukost, lunch och fika ingår. 
- Sista anmälningsdag 1 maj.
Mer information och anmälan hittar du här: Kickstart Digitalisering

Varmt välkomna!

Kickstart Digitalisering genomförs av Teknikföretagen, RISE, IF Metall, Swerea IVF, IUC och SISP.
Projektet finansieras av Tillväxtverket.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 mars 2018
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist