Föreläsning "Säljande Kundservice" 8 maj i Ed

Bild

Säljande kundservice är föreläsningen för alla som har daglig kundkontakt, men som kanske inte ser sig själva som säljare. Den 8 maj arrangerar eDIT en föreläsning med Eric Thyrell i Ed. Eric är en mycket inspirerande föreläsare med lång och bred yrkeserfarenhet i ämnet. Föreläsningen blandar teori med roliga övningar och skratt samt verktyg som deltagarna kan applicera direkt efter föreläsningen.

Säljande kundservice - en föreläsning med Eric Thyrell

Vill du:
• Ge dina anställda motivation gällande försäljning och kundbemötande?
• Att din personal ser merförsäljning som god service?
• Skapa en samsyn på företaget där alla med kundkontakt ser sig som potentiella säljare?
• Ha personal som vågar ställa frågor som leder till mer affärer?
• Ge dina anställda ökad kompetens att bemöta olika kundtyper?
Då är detta föreläsningen för dig!

Säljande kundservice är föreläsningen för alla som har daglig kundkontakt, men som kanske inte ser sig själva som säljare. Försäljningen är en av de viktigaste pusselbitarna i alla företag. I den stenhårda konkurrens som råder idag, måste alla på ett företag som har kontakt med kunder bli mer säljmedvetna och slipa på färdigheter som leder till merförsäljning och fler affärer. Bemötandet och det personliga avtrycket har blivit några av de viktigaste konkurrensverktyg ett företag kan ha idag. I föreläsningen varvas teori med roliga övningar, skratt blandas med konkreta verktyg som deltagarna kan applicera direkt efter föreläsningen.

Eric Thyrell är föreläsaren som stått på scenen i olika former sedan barnsben. Detta märks tydligt i hans mycket underhållande och fängslande sätt att föreläsa. Erics breda och långa yrkeserfarenhet inom olika branscher sätter sina spår i hans föreläsningar och det levereras många roliga historier och övningar som publiken lätt tar till sig av. Med en stor dos närvaro, energi och humor har han inspirerat företag, organisationer och privatpersoner i alla nordiska länder i ämnen som: Kommunikation, förändring, konflikthantering, teamwork, arbetsglädje, bemötande och försäljning.

Var:  Gamla Real, Norra Moränvägen 1, Ed
Kursdatum:
8 maj 2018
Tid:
Kl 09.00 – 12.00 alternativt 13.00 - 16.00
Pris via eDIT: 1200 kr per person, moms tillkommer
Sista anmälningsdag: 27 april
För mer information och anmälan klicka här: Säljande kundservice den 8 majlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Föreläsningen arrangeras av eDIT - ETT DALSLAND I TILLVÄXTlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Varmt välkomna!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 april 2018
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist