Grill- och eldningsförbud råder

Eldningsförbudet kvarstår, trots regnskurar! The fire ban remains despite rain showers!

Stäng meddelande

Inbjudan till Ägarskifte & generationsväxling Dalsland

Bild

Illustration: Sofia Magnusson

Ungefär 25 % av alla företag i Dalsland har ägare som är över 64 år. Dalslands näringsliv står inför en stor generationsväxling. Seminariet Ägarskifte & generationsväxling Dalsland vänder sig till dig som funderar på, eller vill börja planera för, ägarskifte och generationsväxling samt till dig som är intresserad av att köpa eller sälja företag.

Lyckade ägar- och generationsskiften är avgörande för både företag och anställda samt för företagsklimatet och välfärden i Dalsland. Det är oerhört viktigt att företagen lever kvar.

Vi önskar dig välkommen till Dalsland Center i Håverud 19 september då Svenskt Näringsliv, Företagarna Västra Götaland, Bengtsfors kommun, Dals-Eds kommun, Melleruds kommun och Åmåls kommun arrangerar en dag som tar dig från tanke till handling.

Ni kommer bland annat få lyssna till Anders Ydstedt - entreprenör, rådgivare, författare och uppskattad föredagshållare som har lång erfarenhet av ägar- och generationsskiften. Anders kommer berätta om både den mentala och praktiska processen och vikten av att planera ett ägar- eller generationsskifte i god tid.

I programmet medverkar även Almi Väst, Connect Väst, Ägarskifte Micro, Nyföretagarcentrum, Dalslands Sparbank, IUC Väst, eDIT-ett Dalsland i tillväxt samt lokala företagare med erfarenhet av ägarskifte och generationsväxling.

Du får under dagen:
- veta vad du behöver tänka inför ditt ägar- och generationsskifte
- lyssna till hur andra lokala företag gjort
- information om vilken hjälp som finns tillgänglig
- tillgång till experter och möjlighet till information och rådgivning
- träffa företag från hela Dalsland

För agenda och anmälan klicka här: Agenda och anmälan Ägarskifte & generationsväxling Dalsland

Vill du anmäla dig direkt kan du även klicka här: Anmälan Ägarskifte & generationsväxling Dalslandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi behöver din anmälan senast 12 september.

Varmt välkommen!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 augusti 2018
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist