Vi saknar dig! Ska du inte ta och flytta till Dalsland?

Dalsland bjuder in utflyttade dalslänningar och andra med ett intresse i Dalsland till en förmiddag på Junibacken i Stockholm den 20 januari.

Är du utflyttad Dalslänning eller har du någon familjemedlem som du gärna vill få träffa oftareDalsland bjuder in utflyttade dalslänningar och andra med ett intresse i Dalsland till en förmiddag på Junibacken i Stockholm med syfte att skapa intresse för att flytta tillbaka till och/eller besöka Dalsland. En hemvändardag som ska underlätta för dig att ta steget och flytta hem.

Ta med dig din familj, vänner eller kom själv till en minimässa i lättsam miljö där vi tillsammans visar upp Dalslands möjligheter gällande jobb, boende, skola, fritid och besöksnäring samtidigt som familjerna upplever Junibackens utställningar, teater och får åka en tur  med Sagotåget.

Fri entré, men du behöver skaffa en biljett för att komma in - klicka dig vidare för biljett här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

”Dalsland kommer på besök” ​genomförs av eDIT – ett Dalsland i tillväxt, tillsammans med; Bengtsfors, Dals Ed, Färgelanda, Mellerud och Åmåls kommuner,  Dalslandsdelen av Vänersborgs kommun, Dalslands Turist AB samt Dalslands Sparbank.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 januari 2019
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson