Fritidsgård

Fritidsgård, Bengtsfors kommun.

Fritidsgården i Bengtsfors kallas för Gårn. Foto: Niklas Eriksson

Gårn är en fritidsverksamhet som i första hand riktar sig till dig som går i högstadiet eller gymnasiet. Här kan du till exempel spela spel, tv-spel, biljard, instrument, se på film, baka, pyssla, fika eller bara umgås med kompisar.

Gårn hittar du i Bengtsfors på Centralbacken 8. På tisdagar är dessutom fritidsgården i Bäckefors öppen. På Bäckegårdens baksida hittar du fritidsgården i Bäckefors på adressen Torggatan 11.

ÖppettiderMåndag

14.30-21.30

Tisdag har fritidsgården i Bäckefors öppet

16.00-21.00

Onsdag

14.30-21.30

Torsdag

14.30-21.30

Fredag

18.00-00.00

Nu kan du åka fredagsbussen hem från Gårn

Från fredagen den 8 december kan du åka fredagsbussen hem från fritidsgården Gårn i Bengtsfors. Syftet är att ungdomar som vill vara på Gårn/ Fritidsgården i Bengtsfors på fredagskvällar, ska kunna ta sig hem om man bor söder om Bengtsfors. Fredagsbussen kör turen Bengtsfors, Billingsfors, Dals Långed, Ödskölt och Bäckefors.  

Fredagsbussen prövas under under några månader och sedan kommer en utvärdering göras för att ta reda på om det är så pass bra att det ska fortsätta.

Bussen går från Bengtsgården klockan 23.00 på fredagkvällar från och med den 8 december till och med den 22 december, då det är ett uppehåll under julhelgerna till den 13 januari, och testperioden pågår sedan till sista fredagen i mars 2018.

Ungdomar som går på högstadiet och gymnasiet har rätt att åka med genom uppvisning av sitt skol/busskort.

Vi erbjuder också studenter vid Steneby möjligheten att åka med bussen, då vid uppvisning av en specialbiljett som kan hämtas av Stenebystudenter vid Steneby Bibliotek.

Kontakt

Petra Olsson
Fritidsledare
petra.olsson@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 februari 2018
Sidan publicerad av: Niklas Eriksson