Hej

Utbildningssamordnare

Vi behöver dig till Barn, utbildning, fritid och kultur, välkommen med din ansökan senast 2020-03-04.

Det här är vi

Barn, utbildning, fritid och kultur är ett av fyra verksamhetsområden i Bengtsfors kommun. Inom området har vi ansvar för skolor, förskolor, kulturskola, elevhälsa, bibliotek etc. och således kontakter med en stor andel av invånarna i Bengtsfors kommun. Nu går områdets Utbildningssamordnare i pension efter mångårig tjänst, och vi söker en efterträdare med bred erfarenhet från området kultur och utbildning.

Ditt jobb är viktigt

I arbetet som Utbildningssamordnare förväntas du driva processer och samordna satsningar när du tillsammans med övriga enhetschefer och personal organiserar, driver och utvecklar verksamheten på olika områden. Du håller dig väl förtrogen med det dagliga arbetet för att kunna stödja verksamheterna att nå goda resultat, men också för att utmana tankesätt och arbetsmetoder i syfte att uppnå en verksamhet som är förenlig med målen och politiskt fattade beslut. Som Utbildningssamordnare ingår du i BUFK:s ledningsgrupp, och bidrar aktivt i kommunens utveckling. Du utgör ett viktigt ledningsstöd för enhetschefer och kan vid behov gå in som ställföreträdare. Du deltar i uppföljningen av verksamheterna och arbetar utifrån beslutade långsiktiga utvecklingssatsningar, samt som stöd i politiska processer.

Det här är du

Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning, erfarenhet av ledningsuppdrag och är intresserad av verksamhetsutveckling. Du är van vid budget- och personalansvar, och har erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation  Det är meriterande om du har erfarenhet av projekt- eller processamordning och strategiskt utvecklingsarbete. I övrigt är din personliga lämplighet och din samarbetsförmåga mycket viktiga delar. Din grundsyn skall präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt till utmaningar. Du kan etablera goda relationer till barn och unga, föräldrar och medarbetare.  Du har goda kunskaper inom IT och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Att informera och kommunicera i större som mindre sammanhang känner du dig bekväm med. Du är ansvarstagande och har förmåga att skapa och förmedla struktur och ordning. Att vara serviceinriktad och ha förmåga att jobba mot våra övergripande, gemensamma mål är viktiga egenskaper för oss.

Kompetenskrav

Högskoleutbildning som är relevant för jobbet, Erfarenhet från liknande arbete,

Körkort klass B är ett krav

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

1 juli 2020

 

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer

13/20 (ange referensnummer i din ansökan)

Sista ansökningsdatum

2020-03-04

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

 

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter).

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 Bengtsfors

Vi tillämpar löpande urval.

Observera att som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Björn Lindeberg
Utbildningschef
0531-52 62 04
bjorn.lindeberg@bengtsfors.se

Annika Saltberg
Samordnare/projektledare
0531-52 69 22
annika.saltberg@bengtfors.se

Kommunal
0531-52 60 72

Britt-Marie Aspmark, Lärarförbundet
0531-52 62 81

Jonna Wikman, Lärarförbundet
0531-52 62 24

Olle Vister, Vision
0531-52 65 21

Viktigt på riktigt

Att arbeta i en kommun innebär att man sätter medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna.

Våra jobb handlar om att göra insatser som har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du många jobbarkompisar, ungefär 750 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad.

Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+. I kommunen finns också ett aktivit föreningsliv.

Här kan du läsa mer om kommunen, våra olika orter, få länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Foto: Niklas Eriksson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 februari 2020
Sidan publicerad av: Agneta Andersson