Allas ansvar att förhindra smittspridning

Regeringen och landets myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla individer har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset i samhället. Här har vi samlat råd och rekommendationer på vad du bör, kan och får göra. 

Stäng meddelande

Gör skillnad i sommar - vikariera hos oss!

Vi behöver vårdbiträden, undersköterskor, habiliteringsassistenter, personliga assistenter och sjuksköterskor till vård och omsorg, välkommen med din ansökan snarast dock senast 2020-06-30.

Det här är vi

Vård och omsorg tillhör ett av fyra verksamhetsområden i Bengtsfors kommun. Vi arbetar nära våra brukare som kan vara äldre eller funktionsnedsatta etc. Inom området har vi många kontakter med och ett stort ansvar mot invånarna. Ramen för vår verksamhet styrs av lagstiftning, därutöver drivs vi av att tillgodose de behov våra medborgare och brukare önskar. Det tycker vi är viktigt!

Ditt jobb är viktigt

Hos oss arbetar du med vård- och omsorgsarbete efter våra brukares individuella behov, det kan exempelvis handla om att hjälpa till med påklädning eller vara ett stöd vid måltider. Arbetet utförs i brukarnas eget hem eller på ett särskilt boende/gruppboende. Efter delegering från sjuksköterska kan ditt arbete omfatta sjukvårdande uppgifter. Du har även ett dokumentationsansvar för de brukare du besöker.

Det här är du

I uppdraget får du ta ett eget ansvar, det är viktigt att du är flexibel, trygg som person och att du sätter brukarens behov och önskemål i fokus. Du tycker om möten med människor, är lyhörd och empatisk samt har en vilja att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra brukare. Vi ser gärna att du har vana vid att använda dator (gärna dokumentationssystemet Procapita). Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Om du tidigare arbetat i vården är det meriterande. För att arbeta i hemtjänsten krävs körkort. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Gymnasieutbildning

Körkort klass B är ett krav

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Vikariat, dock längst till och med 30 augusti 2020

Sysselsättningsgrad

Varierande

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Förutsättningar för anställning

Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

18/20

Sista ansökningsdatum

2020-06-30

Använd i första hand vår e-tjänst för ansökan. Vi tar även emot ansökningar via brev (ej e-post), till adress: Bengtsfors kommun, Kommunledningskontoret, Box 14, 666 21 Bengtsfors.

Vi tillämpar löpande urval.

Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Anna-Karin Widén
Enhetschef
0531-52 75 97
anna-karin.widen@bengtsfors.se

Kommunal
0531-52 60 72

Christina Samstrand, Vårdförbundet
0531-52 60 00

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Foto: Niklas Eriksson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 februari 2020
Sidan publicerad av: Anna Sandström