Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Hej

Enhetschef

Vi behöver dig till Arbete- och integrationsenheten, välkommen med din ansökan senast 2020-07-17.

Det här är vi

På arbete- och integrationsenheten leder och samordnar vi insatser mot arbetslöshet. Vi hjälper även personer som har permanent eller tillfälligt uppehållstillstånd med etablering och integrering. I vårt arbete samverkar vi med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, vuxenutbildningen, kommunens näringlivsfunktion, socialtjänsten med flera. Våra lokaler finns på Storgatan 20 i Bengtsfors.

Ditt jobb är viktigt

Som enhetschef jobbar du tillsammans med dina medarbetare för att utveckla en modern verksamhet med metoder och arbetssätt som är anpassade till medborgarnas (brukarnas) behov, omvärldens förutsättningar och samhällets resurser. Som chef har du verksamhets-, personal- och budgetansvar. I uppdraget ingår även uppföljning och utvärdering samt kvalitetsarbete. Du arbetar utifrån måldokument och verksamhetsplan som är utgångspunkten för din styrning av verksamheten. Som enhetschef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp, och i den arbetar vi med strategiskt utvecklingsarbete. Du är en viktig kugge i den kommunala organisationen och arbetar för fattade beslut. Du samarbetar med både interna och externa aktörer för att leda verksamheten framåt. Enheten är ny sedan januari 2020 består av verksamhet kopplat till integration, arbetsmarknad och ekonomiskt bistånd. Du skall medverka till ett arbetssätt med en sammanhållen arbetslinje som röd tråd inom verksamhetens alla delar. Enheten kommer att ha 2 enhetschefer som skall samverka och dela ledarskapet för enheten.

Det här är du

Du har goda ledaregenskaper, är modig, beslutsam och nytänkande. Att skapa kontakter är naturligt för dig. Du har en förmåga att entusiasmera medarbetarna och, tillsammans med dem, driva utvecklingsarbetet på enheten. Det är viktigt att driva kompetensfrågor och organisera verksamheten på ett effektivt sätt. Du behöver också kunna göra kvalificerade utredningar/beslutsunderlag. Om du tidigare arbetat som ledare eller chef i en politisk styrd organisation är det självklart en merit. Erfarenhet av verksamhets-, ekonomi-, och personalansvar är också en fördel för att lyckas som enhetschef. Du måste i ditt ledarskap vara prestigelös och kunna arbeta inom ramen för ett delat ledarskap.
Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Relevant högskoleutbildning inom området. Erfarenhet inom området samt av arbete i arbetsledande ställning med budgetansvar. Meriterande är god kunskap inom integration, socialtjänst, ekonomiskt bistånd och arbetsmarknadsfrågor.

Körkort klass B är ett krav

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

56/20

Sista ansökningsdatum

2020-07-17

Använd i första hand vår e-tjänst för ansökan. Vi tar även emot ansökningar via brev (ej e-post), till adress: Bengtsfors kommun, Kommunledningskontoret, Box 14, 666 21 Bengtsfors.

Vi tillämpar löpande urval.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Göran Eriksson
Kommunchef
0531-52 60 07
goran.eriksson@bengtsfors.se

Olle Vister, Vision
0531-52 65 21

Malin Schön, SSR
0531-52 65 02

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Stenebyskolan i Dals Långed, foto: Anna Sandström

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 juni 2020
Sidan publicerad av: Agneta Andersson