Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Hej

Lärare årskurs 4-5

Vi behöver dig till Ekhagsskolan, välkommen med din ansökan senast 2020-07-19.

Det här är vi

Ekhagsskolan, som ligger i samhället Dals Långed, är en av fyra grundskolor i Bengtsfors kommun. Här går cirka 210 elever, från förskoleklass till och med årskurs fem, indelade i två klasser per årskurs. Till oss hör även två fritidshem varav det ena finns på skolan och det andra i Billingsfors. Vi är ett fyrtiotal lärare och annan personal som arbetar här. Våra lokaler är ljusa, rymliga och välutrustade med god tillgång till undervisning i grupprum. En del av vår undervisning sker i moduler då elevantalet ökat kraftigt den senaste tiden, här finns elever från en rad olika kulturer. Vi jobbar i arbetslag där klasslärare och resurslärare ansvarar för undervisningen. Vi har också ett nära och ändamålsenligt samarbete med övriga resurser, såsom elevhälsa och andra stödfunktioner. Vi arbetar med konceptet one-to-one i vår lärandemiljö.

Ditt jobb är viktigt

Som lärare i grundskolans årskurs 4-5 arbetar du med vetgiriga barn i åldrarna tio till elva år. Du inspirerar eleverna i deras kunskapsinlärning, lust att lära och sociala utveckling. En viktig del i arbetet är att utveckla elevernas intresse för att själva inhämta kunskap. Du spelar en viktig roll för många elevers lärande och utveckling.

Det här är du

Du är noggrann och kunnig i din yrkesroll och trygg som person. Genom att planera, genomföra och utvärdera din undervisning utvecklas du som pedagog. Du ser skapandet av relationer till alla barn som en naturlig pedagogisk resurs. Du trivs med det nära samarbetet mellan kollegorna som finns på vår skola. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

  • Grundlärarexamen, inriktning 4-6 alternativt annan lärarexamen med motsvarande behörighet och lärarlegitimation

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Förutsättningar för anställning

Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

59/20

Sista ansökningsdatum

2020-07-19

Använd i första hand vår e-tjänst för ansökan. Vi tar även emot ansökningar via brev (ej e-post), till adress: Bengtsfors kommun, Kommunledningskontoret, Box 14, 666 21 Bengtsfors.

Vi tillämpar löpande urval.

Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Joakim Ekblom
Rektor
0531-52 64 53
joakim.ekblom@bengtsfors.se

Susanne Larsson, Lärarförbundet
0531-52 60 00

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Varje år firar vi alla nyfödda barn i kommunen genom en trädplanteringsceremoni.

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 juni 2020
Sidan publicerad av: Åse Malmenklev Bryngelsson