Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Hej

Undersköterska

Vi behöver dig till Granåsgården, välkommen med din ansökan senast 2020-08-09.

Det här är vi

Granåsgårdens särskilda boende ligger i Bengtsfors, på gångavstånd från centrum. Här bor 60 äldre och personer med olika behov av vård och omsorg. Vi som arbetar här är vård- och omsorgspersonal med stor erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och hälso- och sjukvård. Boendet är bemannat dygnet runt.

Ditt jobb är viktigt

Som undersköterska i särskilt boende arbetar du med vård- och omsorgsarbete efter våra vårdtagares individuella behov, det kan exempelvis handla om att hjälpa till med påklädning eller vara ett stöd vid måltider. Ett jobb hos oss innebär att du möter människor som behöver din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang. Efter delegering från sjuksköterska kan ditt arbete omfatta sjukvårdande uppgifter. Du har även ett dokumentationsansvar.

Det här är du

I uppdraget som undersköterska får du ta ett eget ansvar, det är viktigt att du är flexibel, trygg som person och att du sätter vårdtagarens behov och önskemål i fokus. Du tycker om möten med människor, är lyhörd och empatisk samt har en vilja att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra brukare. Vi ser gärna att du har vana vid att använda datorer och i synnerhet dokumentationssystemet Procapita. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Om du tidigare arbetat som undersköterska är det meriterande. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Utbildad undersköterska

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

75 procent

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

62/20

Sista ansökningsdatum

2020-08-09

Använd i första hand vår e-tjänst för ansökan. Vi tar även emot ansökningar via brev (ej e-post), till adress: Bengtsfors kommun, Kommunledningskontoret, Box 14, 666 21 Bengtsfors.

Vi tillämpar löpande urval.

Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Anna Nilsson
Enhetschef
0531-52 65 30
anna.nilsson@bengtsfors.se

Kommunal
0531-52 60 72

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Foto: Niklas Eriksson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 juli 2020
Sidan publicerad av: Agneta Andersson