Hej

Drifttekniker

Vi behöver er till Fastighet, gator och park, välkommen med er ansökan senast 2020-10-11.

Det här är vi

Vi söker två drifttekniker till det tekniska området. Det är ett av Bengtsfors kommuns fyra verksamhetsområden. Inom området ansvarar vi för drift och underhåll av kommunens fastigheter, vi sköter om gator och parker i våra olika orter och vi arbetar med renhållning och återvinning. Vi ansvarar för vatten- och avloppsnät till våra invånare och vi erbjuder fjärrvärme till boende i kommunen. Förutom service mot allmänhet och kunder erbjuder vi intern
service i form av kost och städ till våra övriga enheter. Räddningstjänsten är ytterligare en enhet som hör till det tekniska verksamhetsområdet. Inom det tekniska området finns många olika kompetenser vilket gör det till en lärorik och utvecklande arbetsplats. Du kommer placeras under enheten fastighet, gata, park.

Ditt jobb är viktigt

Som driftstekniker arbetar du med tillsyn, drift, reparationer samt underhåll av fastigheter och alla förekommande arbeten inom park, gator och vägar. Du utgår från vårt kontor i Bengtsfors men under en arbetsdag kan du hinna besöka flera olika verksamheter vilket innebär samarbeten med många medarbetare. Inom det tekniska området finns många olika kompetenser vilket gör det till en lärorik och utvecklande arbetsplats.

Det här är du

Som person är du strukturerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du har goda kunskaper inom service/underhåll av fastigheter, skötsel av park, gator och vägar. Om du har kompetens inom ventilation eller byggnadsarbete är det meriterande. Det är också en merit om du har förarbevis för grävmaskin, hjullastare eller liknande. Vi ser att du har förmåga att på egen hand göra bedömningar och åtgärder via systemverktyg eller på plats. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens.

Körkort klass B är ett krav

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Snarast efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

69/20

Sista ansökningsdatum

2020-10-11

Använd i första hand vår e-tjänst för ansökan. Vi tar även emot ansökningar via brev (ej e-post), till adress: Bengtsfors kommun, Kommunledningskontoret, Box 14, 666 21 Bengtsfors.

Vi tillämpar löpande urval.

Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Gustaf Fredriksson
Enhetschef fastighet, gator och park
0531-52 61 68
gustaf.fredriksson@bengtsfors.se

Kommunal
0531-52 60 72

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Gamla stenbron i Bengtsfors, foto: Sofia Magnusson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 september 2020
Sidan publicerad av: Agneta Andersson