Hej

Verksamhetschef

Vi behöver dig till Vuxenutbildningen och gymnasiet, välkommen med din ansökan senast 2020-12-06.

Det här är vi

Barn, utbildning, fritid och kultur är ett av fyra verksamhetsområden i Bengtsfors kommun. Inom området har vi ansvar för skolor, förskolor, kulturskola, elevhälsa, bibliotek etc. och såldes kontakter med en stor andel av invånarna i Bengtsfors kommun.Nu söker vi en Verksamhetschef för gymnasium och vuxenutbildning med bred erfarenhet från organisation och utbildning.

Ditt jobb är viktigt

I arbetet som Verksamhetschef för gymnasium och vuxenutbildning förväntas du driva processer och samordna satsningar när du tillsammans med rektor och personal organiserar, driver och utvecklar verksamheterna på olika områden. Du håller dig väl förtrogen med det dagliga arbetet för att kunna stödja verksamheterna att nå goda resultat, men också för att utmana tankesätt och arbetsmetoder i syfte att uppnå en verksamhet som är förenlig med målen och politiskt fattade beslut.
Som Verksamhetschef för gymnasium och vuxenutbildning ingår du i BUFK:s ledningsgrupp, och bidrar aktivt i kommunens utveckling. Du utgör ett viktigt ledningsstöd för rektor i ett delat ledarskap och kan vid behov gå in som ställföreträdare. Du deltar i uppföljningen av verksamheterna och arbetar utifrån beslutade långsiktiga utvecklingssatsningar, samt som stöd i politiska processer. Tillsammans med rektor, som ansvarar för de statliga uppdragen, samarbetar du med både interna och externa aktörer för att leda verksamheten framåt.

Det här är du

Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning, erfarenhet av ledningsuppdrag och är intresserad av
verksamhetsutveckling. Du är van vid budget- och personalansvar, och har erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation Det är meriterande om du har erfarenhet av projekt- eller processamordning och strategiskt utvecklingsarbete. I övrigt är din personliga lämplighet och din samarbetsförmåga mycket viktiga delar.
Din grundsyn skall präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt till utmaningar. Du kan etablera goda relationer till studerande, samarbetspartner och medarbetare. Du har goda kunskaper inom IT och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Att informera och kommunicera i större som mindre sammanhang känner du dig bekväm med. Du är ansvarstagande och har förmåga att skapa och förmedla struktur och ordning. Att vara serviceinriktad och ha förmåga att jobba mot våra övergripande, gemensamma mål är viktiga egenskaper för oss.

Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Högskoleutbildning som är relevant för jobbet.
Erfarenhet från liknande arbete.

Körkort klass B är ett krav

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Enligt överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval.

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

77/20

Sista ansökningsdatum

2020-12-06

Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Björn Lindeberg
Utbildningschef
0531-52 62 04
bjorn.lindeberg@bengtsfors.se

Jonna Wikman, Lärarförbundet
0531-52 62 24

Linda Ericsson, LR
linda.ericsson@stromkullegymnasiet.se

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Foto: Niklas Eriksson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 november 2020
Sidan publicerad av: Jennie Solvang