Hej

sommarvikarie!

Vi behöver dig till Vård, omsorg och IFO, välkommen med din ansökan senast 2021-06-18.

Det här är vi

Att ta hand om våra äldre och hjälpa dem som lever med olika typer av funktionsnedsättningar är ett av kommunens viktigaste arbete. Ett arbete, där du tillsammans med goda arbetskamrater, är med och gör skillnad för andra människor varje dag. Vill du vara med och göra skillnad när vi söker sommarvikarier för sommaren 2021?

Vi arbetar efter våra brukares individuella behov, det kan vara att hjälpa till med påklädning eller vara ett stöd vid måltider. Våra brukare är oftast äldre eller funktionsnedsatta. Arbetet utförs i brukarnas eget hem, på ett särskilt boende eller på ett gruppboende. Efter delegering från sjuksköterska kan ditt arbete även omfatta sjukvårdande uppgifter.

Att arbeta inom vård och omsorg innebär att...
...ta eget ansvar och vara trygg som person samt att sätta brukarens behov och önskemål i fokus. Du ska tycka om möten med människor, vara lyhörd och empatisk samt ha en vilja att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra brukare. Om du tidigare arbetat i vården är det meriterande.

Ditt jobb är viktigt

Arbetet hos oss innebär många olika möjligheter och stor variation. Du kommer arbeta på någon eller några av nedan våra enheter inom vård- och omsorg vid den ordinarie personalens semester.

Kärnan i vår verksamhet är omsorg och ett gott bemötande är av största vikt. För att trivas med arbetet inom omsorgen har du ett genuint intresse av andra människor och en vilja att göra skillnad i deras liv och vardag. Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg, pedagogik eller behandling.

Det här är du

Du har fyllt 18 år, är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift. Grundläggande datakunskaper och kunna använda välfärdsteknik som en naturlig del av arbetet är också ett krav. För arbete inom hemtjänst, nattorganisation och inom vissa enheter inom LSS krävs B-körkort.

Kontinuitet är viktig för våra omsorgstagare och du som kan arbeta större delen av sommarperioden kommer att prioriteras i vårt urval.

Kompetenskrav

  • grundläggande datakunskaper för att kunna använda välfärdsteknik
  • vara trygg i det svenska språket, i både tal och skrift.

Körkort klass B är ett krav för vissa av jobben för arbete inom hemtjänst, nattorganisation och inom vissa enheter inom LSS.

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Timanställning

Sysselsättningsgrad

Kan vara varierande

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Enligt avtal

Förutsättningar för anställning

Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval.

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

12/21

Sista ansökningsdatum

2021-06-18

Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Anna-Karin Widén
Enhetschef
0531-52 75 97
anna-karin.widen@bengtsfors.se

Kommunal
0531-52 60 72

Katharina Thoresson, Kommunal
0531-52 60 00

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Foto: Niklas Eriksson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 juni 2021
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson