Hej

Enhetschef inom VOI

Vi behöver dig till Stöd och omsorg söder, välkommen med din ansökan senast 2021-10-31.

Korta beslutsvägar och nära till politiken är några av fördelarna med att jobba i en liten kommun.

Carita Larsson
Enhetschef

Det här är vi

Inom stöd och omsorg jobbar vi med personer som behöver olika typer av stöd och hjälp i hemmet. Vårt arbete gör en skillnad i andra människors vardag och vi utför insatser hos våra brukare dygnet runt. Vi arbetar också utifrån att våra brukare ska vara delaktiga och ha inflytande kring hur och när insatserna ska utföras. Det tycker vi är viktigt! Vi arbetar med att tillgodose våra brukares behov inom ramen för de insatser de blivit beviljade och vi tar ansvar för att göra det med ett gott bemötande. Vår verksamhet styrs av lagstiftning, bland annat socialtjänstlagen. Vår verksamhet är indelad i två geografiska området, söder och norr. Till det södra området hör Dals Långed och Bäckefors med grupplokal på Kolaregården i Dals Långed.

Ditt jobb är viktigt

Inom vård, omsorg och IFO bemöter vi och hjälper vi våra brukare med olika saker dagligen, vi spelar en stor roll i deras vardag. Det innebär att du är chef för en verksamhet med krav på hög kvalitet och gott bemötande. Vi tror att ett närvarande ledarskap med en vilja att skapa förtroenden är en förutsättning för utveckling och bra arbetsmiljö. Din kompetens är inriktad på ett intresse av att leda verksamheten utifrån uppställda mål- och verksamhetsplaner som ska brytas ner till medarbetarnivå. Förutom personalen har du såväl budget- som verksamhetsansvar. I det dagliga arbetet har du ansvar för schemaläggning och bemanning. Du har många olika samarbeten, såväl externa och interna, möten med olika människor ligger dig varmt om hjärtat. Organisatoriskt är du direkt underställd verksamhetschef och ingår i ledningsgruppen för vård, omsorg. I ledningsgruppen arbetar vi tillsammans med strategiska frågor och utveckling.

Det här är du

Dina utmaningar i arbetet är att fatta beslut, vara drivande och ha uthållighet, därför krävs mod, tålamod och att du är trygg i dig själv. Om du tidigare har arbetat som chef inom vård och omsorg ser vi det som en merit. I ditt arbete är det viktigt att du är tydlig och samtidigt lyhörd för andras synpunkter. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt ha datavana från olika system. Välkommen till oss!

Kompetenskrav

  • Relevant högskoleutbildning, exempelvis sociala omsorgslinjen, sjuksköterska eller socionom. Erfarenhet av arbetsledning, självständigt budgetarbete och förmåga att koppla budget till ekonomistyrning. Kunskaper om gällande lagstiftning inom området och arbetsrättsliga lagar.

Körkort klass B samt tillgång till egen bil är ett krav

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Förutsättningar för anställning

Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval.

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

91/21

Sista ansökningsdatum


Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Carita Larsson
Biträdande socialchef
0531-52 66 30
carita.larsson@bengtsfors.se

Kommunal
0531-52 60 72

Olle Vister, Vision
0531-52 65 21

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Foto: Niklas Eriksson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 oktober 2021
Sidan publicerad av: Annica Waldebro