Hej

Lärare - årskurs 4-5

Vi behöver dig till Bäckeskolan, välkommen med din ansökan senast 2021-12-10.

Det här är vi

Bäckeskolan, som ligger i samhället Bäckefors, är en av fyra grundskolor i Bengtsfors kommun. På Bäckeskolan går just nu cirka 70 elever, från förskoleklass till och med årskurs fem. Hösten 2022 blir Bäckeskolan åter en F- 6- skola vilket innebär att elevantalet ökar till ca 85 elever. På skolan finns även fritidshem. Totalt arbetar ett tiotal lärare och annan personal på skolan. Våra lokaler är ändamålsenliga och väl anpassade för pedagogisk verksamhet och vi har god tillgång till bra utevistelse i vår skolskog
som ligger precis intill skolan. På Bäckeskolan arbetar vi i arbetslag i ett väl fungerande kollegialt samarbete och vi har även ett gott samarbete med elevhälsan och andra resurser. Bäckeskolan arbetar med konceptet en-till-en i vår lärandemiljö och varje elev i grundskolan har tillgång till antingen Ipads eller Chromebooks.

Ditt jobb är viktigt

Som lärare i grundskolans årskurs 4-5 arbetar du med vetgiriga barn i åldrarna tio till elva år. Du inspirerar eleverna i deras kunskapsinlärning, lust att lära och sociala utveckling. En viktig del i arbetet är att utveckla elevernas intresse för att själva inhämta kunskap. Du spelar en viktig roll för elevernas lärande och utveckling. Med läroplanen som bas arbetar du med barn i grupp och ser samtidigt till att varje enskild elev får den stimulans som passar dess ålder och utveckling. En viktig del av arbetet är att ha kontakt med föräldrar, både i det dagliga arbetet och i samband med föräldramöten och utvecklingssamtal.

Det här är du

Du är noggrann och kunnig i din yrkesroll och trygg som person. Genom att planera, genomföra och utvärdera din undervisning utvecklas du som pedagog. Skolan arbetar gemensamt med att tydliggöra elevernas lärande, bland annat genom lärandematriser. Du ser skapandet av relationer till alla barn som en naturlig pedagogisk resurs. Du trivs med det nära samarbetet mellan kollegorna som finns på vår skola. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

  • Grundlärarexamen, inriktning 4-6 alternativt annan lärarexamen med motsvarande behörighet och lärarlegitimation.

Körkort klass B är ett krav

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Vikariat, dock längst till och med 2023-01-09. Tjänsten är ett graviditetsvikariat under i första hand 2022 men beroende på framtida föräldraledighet kan tiden ev förlängas.

Sysselsättningsgrad

100 procent

Tillträde

Snarast efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Förutsättningar för anställning

Anställning kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval.

Referensnummer och ansökningsdatum

Referensnummer

105/21

Sista ansökningsdatum


Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Heli Kittilä
Rektor
0531-52 64 79
heli.kittila@bengtsfors.se

Jonna Wikman, Lärarförbundet
0531-52 62 24

Susanne Larsson, Lärarförbundet
0531-52 60 00

Viktigt på riktigt

Att arbeta hos oss innebär att sätta medborgarens behov i fokus - det vill säga - att finnas till för Bengtsforsborna. Vårt jobb och våra insatser har betydelse för andra människors vardag. Vi ombesörjer allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet dygnet runt, hela året.

Hos oss får du cirka 750 jobbarkompisar. Här kan du läsa mer om vilka vi är.

Välkommen till oss om du vill lägga din energi på något viktigt och innehållsrikt!

En plats för livskvalitet

Bengtsfors kommun ligger i Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Ungefär 10 000 personer bor och trivs här. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby, Halmens Hus samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton+.

Här kan du läsa mer om kommunen, hitta länkar till hyresvärdar etc.

Välkommen till Bengtsfors kommun!

Foto: Niklas Eriksson

Tack men nej tack!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 november 2021
Sidan publicerad av: Annica Waldebro