Boka 25 september! Informationsträff för näringslivet 

eDIT, Dalslands kommuner och Dalslands Sparbank arrangerar ”Tillsammans utvecklar vi Dalsland”. Ett informationsmöte med diskussion och workshop kring frågeställningen - Hur kan vi företag i Dalsland samverka för ett utvecklat näringsliv genom att stärka varumärket Dalsland?

Ett engagerat näringsliv är en förutsättning för att vi tillsammans ska kunna stärka varumärket Dalsland. Många företag är i stort behov av arbetskraft och vi behöver bli fler i Dalsland.

Våra ungdomar spelar en nyckelroll för framtidens kompetensförsörjning.  Vi kommer bland annat informera om "Dalslandnatten" som handlar om att förmedla en känsla och så ett frö hos våra ungdomar om vad Dalsland erbjuder för framtidsmöjligheter för att kunna jobba, leva och bo i landskapet.

Målet med mötet är att fånga in så många idéer och tankar som möjligt från er. Möjligheter som vi kan jobba vidare med för att bygga varumärket Dalsland, skapa större samverkan som bidrar till bättre affärer.

Agenda

  • Presentation av "Dalslandnatten" – ett event för framtidens kompetensförsörjning för näringslivet och våra dalsländska skolungdomar
  • Erfarenheter och resultat från projektet ”Dalsland kommer på besök”
  • Diskussion/Workshop kring näringslivets behov och engagemang

Vi vill ta del av dina tankar och idéer!

Anmäl dig redan nu via denna länk: Tillsammans utvecklar vi Dalslandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Varmt välkomna!

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 september 2019
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist