Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Bokföringskurs - lär dig sköta den löpande bokföringen

Illustration: Sofia Magnusson

Drivhuset Högskolan Väst bjuder in till kostnadsfri bokföringskurs med start 16 mars i Vänersborg. Kursen är för dig som driver, eller som är i uppstarten av ett företag, och är bosatt eller verksam i någon av kommunerna Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Munkedal, Vänersborg, Åmål eller Årjäng.

För att nå framgång som egen företagare är det viktigt att ha en god insikt i företagets ekonomi. Det viktigaste redskapet för ekonomistyrning och uppföljning av ekonomin är bokföring och bokslut. Därför erbjuder Drivhuset Högskolan Väst i samarbete med Hushållningssällskapet Väst en kurs där målet är att du ska kunna sköta den löpande bokföringen i ditt eget företag själv och ha förståelse för vad ditt eget bokslut ger dig för information och hur bokslutet är kopplat till deklarationen.

Kursstart: 16 mars kl. 16.45
Kurstillfällen: 6 gånger med uppehåll för påsk, 16/3, 23/3, 30/3, 6/4, 20/4, 27/4
Tid: 17.00-19.30
Plats: Vänerparken 13, Vänersborg
För vem? Egenföretagare eller personer i uppstart av företag bosatta i någon av kommunerna Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Munkedal, Vänersborg, Åmål eller Årjäng.
För mer information och anmälan klicka här: Bokföringskurs!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Varmt välkomna!

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 februari 2020
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist