Svenskt Näringsliv och Bengtsfors kommun bjuder in dig till lunchmöte på First Hotel Bengtsfors 1 oktober

Illustration: Sofia Magnusson

Svenskt Näringsliv och Bengtsfors kommun vill bjuda in dig till gemensamt lunchmöte 1 oktober. Med anledning av pandemin har vi begränsat antal deltagare och bjuder in Dig till lunchmötet genom denna personliga inbjudan. Under mötet presenteras årets rankingresultat av Svenskt Näringslivs undersökning Lokalt Företagsklimat.

Vi utvärderar också det gångna halvåret som präglats av coronapandemin och samtalar om hur vi framöver skapar ett ännu starkare Bengtsfors - tillsammans. Allt med syfte att förbättra företagsklimatet och få fler framgångsrika företag.

Vi träffas 1 oktober på First Hotel Bengtsfors klockan 12.00-13.30 för gemensam lunch och dialog.

Evenemanget är fullbokat

Antalet platser är begränsade så först till kvarn gällde, vi har nu fått in det antal deltagare som är max. Om du vill ställa dig i kö för att eventuellt få en plats vid återbud, mejla Jeanette Lindh Svanqvist.

Vi önskar Dig varmt välkommen!

Anton Oskarsson, Svenskt Näringsliv
Jeanette Lindh Svanqvist, Bengtsfors kommun

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer för sammankomster och riskbedömning

Vi har utgått från Folkhälsomyndighetens riktlinjer för evenemang och sammankomster samt genomfört en riskbedömning utifrån Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg för att säkerställa att lunchmötet är säkert att delta på. Vi begränsar antalet deltagare, vi säkerställer avstånd och att det finns möjligheter till handtvätt och desinfektion. Lunch serveras på tallrik vid sittplats. Vi avråder personer i riskgrupper att delta.

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 september 2020
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson