Näringslivsinformation med anledning av att pandemin åter tar fart

Illustration: Sofia Magnusson

Med anledning av den ökade smittspridningen av coronaviruset i samhället och Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd för bland annat Västra Götaland vill vi påminna om vår samlingssida för företag - Näringslivsinformation med anledning av pandemin. Nu finns uppdaterad information bland annat gällande omsättningsstöd för enskilda näringsidkare, möjligheter till rådgivning och regelverk för serveringsställen.

Näringslivsinformation

På vår samlingssida hittar du information från myndigheter, statliga och kommunala stöd- och åtgärdspaket, rådgivning och akut hjälp för företag samt annan viktig information med anledning av pandemin. Just nu hittar du bland annat uppdaterad information om:

  • det kommande omsättningsstödet som riktar sig till enskilda näringsidkare
  • de nya reglerna för serveringsställen som gäller från 3 november
  • möjligheter att få stöd och vägledning

Klicka här så kommer du till vår samlingssida - Näringslivsinformation med anledning av pandemin

Missa inte!

Om ditt företag uppfyller kraven för minskad omsättning på grund av Covid-19 har du fram till 30 november på dig att söka omställningsstödet för maj, juni och juli 2020 hos Skatteverket. Följ länken till samlingssidan för mer information.

Behöver du hjälp, stöd och rådgivning?

Om du har frågor eller om ditt företag har problem kontakta vår näringslivsenhet. Kontaktuppgifterna hittar du här nedanför. Hör gärna av dig om du har några frågor eller om du behöver hjälp med att hitta rätt väg och stöd just för ditt företag så förmedlar vi kontakt.

Vill du prenumerera på våra näringslivsnyheter kan du starta din prenumeration genom att klicka härlänk till annan webbplats och ange din e-post adress samt att du vill följa nyheter om näringslivsfrågor samt även om du har något specifikt branschintresse.

Ta hand om dig och varandra under den pågående pandemin!

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 november 2020
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist