Inbjudan - digitalt möte om hur du fixar laddplats på företaget

Rikard Pettersson, projektledare Fixa laddplats

Vill du som företagare se till att dina anställda kan ladda bilen på jobbet? Vill veta hur du ska gå tillväga för att fixa laddplats - hur debitering fungerar, hur du skriver en offertförfrågan eller vilka bidrag som finns att söka? Bengtsfors kommun bjuder i samarbete med projektet Fixa laddplats in till ett digitalt informationsmöte den 11 december om hur du kan fixa laddplats på ditt företag.

Fixa laddplats hjälper företag att ordna elbilsladdning

Antalet elfordon i Sverige ökar kraftigt och kommer att öka ännu mer de närmaste åren. Med det ökar behovet av att kunna ladda sin bil - även under arbetstid.

Behovet av att ladda är störst i hemmen och under arbetstid. Därför satsar vi nu på att fler arbetsplatser ska kunna erbjuda anställda möjlighet att ladda bilen där den står parkerad under dagen, säger projektledare för Fixa laddplats, Rikard Pettersson

Bengtsfors kommun bjuder i samarbete med Fixa laddplats in till ett digitalt informationsmöte 11 december klockan 08:30-09:15. På mötet går Rikard Pettersson igenom hur du som arbetsgivare går tillväga för att fixa laddplats. Det handlar om alla frågor från debitering av elförbrukning till hur du ansöker om bidrag och skriver en offertförfrågan.

Är du intresserad erbjuder Fixa laddplats även fördjupad enskild rådgivning där du kan få hjälp med att kartlägga förutsättningarna inför en upphandling av laddplatser.

Anmälan till digitalt möte 11 december klockan 08:30-09:15

  • Anmäl dig till mötet via mejl till Jeanette Lindh Svanqvist, näringslivsutvecklare Bengtsfors kommun: jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se
  • Vi vill ha din anmälan senast 9 december
  • Ange ditt namn, företag och din mejladress
  • Mötes hålls via Microsoft Teams, mötesinbjudan med länk skickas i separat mejl

Kan du inte delta detta tillfälle och vill boka annan tid?

Hör av dig via mejl så bokar vi in ett digitalt möte den tid som passar dig! Kontakta:
Rikard Pettersson, projektledare Fixa laddplats på rikard.pettersson@energikontorvast.se

Om Fixa laddplats

Fixa laddplats pågår till juni 2021 och riktar sig under året till arbetsställen i Västra Götalands län. Projektet finansieras av Västra Götalandsregionen och drivs av Energikontor Väst som är en del av Innovatum Science Park.
Läs mer om projektet här energikontorvast.se/fixaladdplatslänk till annan webbplats

Varmt välkomna!

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 november 2020
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist