Föreläsningsserie - Skapa framgångsrika och hållbara förändringar i pandemins spår

Illustration: Sofia Magnusson

Omvärlden förändras snabbare än någonsin. Under pandemin har nästan alla företag behövt göra stora anpassningar, snabbt. Almi bjuder in dig till en serie digitala livesändningar där du får träffa experter som bidrar med kunskap och verktyg för att göra förändringarna framgångsrika och hållbara.

Almi bjuder in till föreläsningsserien - Nya förutsättningar / Nya möjligheter

Du kan välja att delta på föreläsningsserien som ett paket och anmäla dig till flera föreläsningar eller anmäla dig till enskilda seminarier.

Föreläsare: Stefan Hyttfors
Datum:
24 november klockan 13:00-14:00
Världen är på väg framåt, snabbt. Se till att du är med på förändringen och inte fast i ett förflutet som inte längre finns. Att göra en plan för framtiden är svårt eftersom den inte är förutbestämd. Stefan Hyttfors menar att det bästa sättet att ta sig an det som kommer är med nyfikenhet, en karta och en kompass snarare än en utstakad rutt.

Föreläsare: Mouna Esmaeilzadeh
Datum: 1 december tid: 13:00-14:00
Nya innovationer behövs för att förnya även traditionstyngda verksamheter, men vilka är hindren och hur övervinner man dem? Under senaste decenniet har Dr Mouna Esmaeilzadeh arbetat för ett paradigmskifte inom sjukvården, där ny teknik, robotar, AI och genteknik leder vägen mot ett långt och hälsosamt liv.

Föreläsare: Per Grankvist
Datum:
8 december tid: 13:00-14:00
Det som är smart är nu också hållbart. Hållbarhet inte är så svårt att åstadkomma som man kan tro. Med rätt kunskap och inställning kan du tackla utmaningar samtidigt som du både ökar lönsamheten och gör kunderna nöjdare. Den insikten kommer Per Grankvist att ge dig under denna föreläsning.

För mer information och anmälan klicka dig vidare här: Nya förutsättningar / Nya möjligheterlänk till annan webbplats

Varmt välkomna!

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 november 2020
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist