Krisstöd till yrkesverksamma konstnärer

Illustration: Sofia Magnusson

Är du yrkesverksam, professionell konstnär? Missa inte att söka Konstnärsnämndens Krisstipendium 3 som är ett riktat stöd till yrkesverksamma konstnärer på professionell nivå inom bild och form, musik, teater, film, dans och cirkus. Sista ansökningsdag är 3 februari.

Konstnärsnämndens Krisstipendium 3

Konstnärsnämndens Krisstipendium 3 är en del av det krisstöd regeringen beslutat om på grund av coronakrisen. Krisstipendiet ska stödja konstnärer med anledning av de ekonomiska konsekvenser som covid-19 medför.

Följ länken för att läsa mer och att ansöka senast 3 februari: Konstnärsnämndens Krisstipendium 3länk till annan webbplats

Det finns hjälp att få!

Missa inte att utnyttja de olika rådgivningsinsatser och stödpaket som finns. Det är svårt att hålla sig uppdaterad på alla insatser och stöd men det finns hjälp att få! På vår samlingssida hittar du information om allt från rådgivning till akut hjälp samt de statliga och kommunala stöd- och åtgärdspaket samt annan viktig information med anledning av pandemin.

Klicka här så kommer du till vår samlingssida - Näringslivsinformation med anledning av pandemin

Glöm inte att du alltid kontakta oss på näringslivsenheten så hjälper vi dig att hitta rätt! Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Prenumerera på näringslivsnytt från Bengtsfors kommun

Vill du prenumerera på våra näringslivsnyheter kan du starta din prenumeration genom att följa den här länken Prenumerera på näringslivsnytt. Ange din e-post adress och välj att du vill följa nyheter om näringslivsfrågor samt även om du har något specifikt branschintresse.

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 januari 2021
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist