Starta företag i sommar - ansök till UngDrive Academy

Bengtsfors kommun erbjuder även denna sommar dig som går i årskurs nio samt årskurs ett och två på gymnasiet att starta företag med UngDrive Academy. UngDrive Academy är ett sommarlovskoncept där du får prova på att starta och driva eget företag och blir coachad av riktiga entreprenörer och företagare. För att komma igång och med att skapa ditt egna sommarjobb får du 1500 kronor i startkapital.

Har du någonsin drömt om att starta företag? Vara din egna chef? Slippa ta order och instruktioner av någon annan? Jobba med dina kompisar? Tjäna dina egna pengar, och ha den roligaste sommaren någonsin! Nu har du chansen att testa att starta och driva företag med UngDrive Academy.

Bengtsfors kommun erbjuder platser till UngDrive Academy

UngDrive Academy är Sveriges ledande koncept för entreprenörsutbildning på sommarlovet. Starta företag inom vad som helst, solo eller tillsammans med vänner. Med hjälp av inspiration, workshops, coaching, säljträning samt ett startkapital får alla deltagare starta upp egna affärsidéer som man förverkligar under sommarlovet - med hjälp av riktiga entreprenörer. Utöver detta kommer du få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framförallt ha riktigt roligt!

Vem kan söka? Du som går i årskurs nio samt årskurs ett eller två på gymnasiet. Inga förkunskaper krävs!
Får jag lön? Som deltagare i UngDrive Academy får du ett startkapital på 1 500 kronor. Du får ingen lön utöver det, men alla pengar du tjänar på ditt företag är dina egna. Det finns alltså ingen gräns för hur mycket du kan tjäna, utan det är helt upp till dig själv och ditt företag.
Sista ansökningsdag! 9 maj 2021

Så gå in här på UngDrive Academys hemsida och ansök idag innan platserna tar slut!länk till annan webbplats

Har du frågor? Ta kontakt med Dennis Wessman, Studie- och yrkesvägledare på Strömkullegymnasiet Se kontaktuppgifter nedan.

Kontakt

Dennis Wessman
Vägledare
0531-52 63 18
dennis.wessman@bengtsfors.se

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 april 2021
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist