Grundkurs i livsmedelshygien för småskaliga livsmedelsföretag

Grundkurs i livsmedelshygien för småskaliga livsmedelsförädlare

Illustration: Sofia Magnusson

Hushållningssällskapet Västra anordnar en grundkurs i livsmedelshygien för småskaliga livsmedelsförädlare och livsmedelsföretagare i Västra Götaland.

Grundkurs i livsmedelshygien för småskaliga livsmedelsförädlare

Kursen vänder sig till småskaliga livsmedelsförädlare i olika branscher exempelvis frukt-, grönt- och bärförädling, bageri, honung, gårdsmejerier, slakteri, styckning och chark.

Om kursen

Kursen genomförs av Hushållningssällskapet Väst på uppdrag av Länsstyrelsen Västra Götaland
Kursledare är Cecilia Sassa Corin, matkonsult, Hushållningssällskapet Västra

Utbildningen genomföras i två steg:

  • 27 sep kl 13:00 -15:00. Digital utbildning via Teams.
  • 6 okt heldagsutbildning. Fysisk utbildning på Vara Folkhögskola.

Sista anmälningsdag 20 september.

Följ denna länk för mer information och anmälan.länk till annan webbplats

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 september 2021
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist