Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Stort intresse för sommarjobb

Jobbmässa

Måndagen den 5 februari hade vi öppet hus på Utvecklingscentrum för alla som är över 18 år och intresserade av sommarjobb. Kommunens verksamheter var på plats samt några privata aktörer. Det var som vanligt mycket folk.

Vård och omsorg dominerade mässan, men även andra arbetsgivare och organisationer som till exempel Polisen , Rexcell och KåPi Tvätt var på plats. Mässan är den tredje och även denna gång var det fullt med folk. Enhetschefer och personal från kommunens särskilda boenden, hemtjänst, boendestöd, LSS med flera hade fullt upp. När mässan var över hade alla utställare fått in många intresseanmälningar.

Jobbmässa 2018

Ingela Engström, Utvecklingcentrum, Jeanette Lindh Svanqvist, Näringslivs- och tillväxtutvecklare och personalsekreterare Åse Malmenklev Bryngelsson hade fullt upp med att erbjuda jobb och utbildning. Foto: Niklas Eriksson

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 oktober 2018
Sidan publicerad av: Niklas Eriksson