Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

DELADINIDÉ.NU - gör fler idéer till nya affärer

Bild

Källa: DELADINIDÉ.NU

Alldeles för många potentiella innovationer stannar på idéstadiet i brist på tid, resurser eller någon att bolla med. Därför lanserar Bengtsfors kommun och kommunerna inom Fyrbodals kommunalförbund webbplatsen DELADINIDÉ.NU.

En öppen plattform för idéer

Sitter du eller ditt företag på en idé som du vill ta vidare? På webbplatsen DELADINIDÉ.NU får du möjligheten att dela din idé med andra och ge den en ärlig chans att faktiskt utvecklas till en helt ny affär. DELADINIDÉ.NU är en digital mötesplats där du kan du få hjälp av innovatörer, entreprenörer och företag att ta dina idéer vidare. Du bestämmer själv hur öppen och detaljrik du vill vara med din idé, men ju fler som får ta del av ditt resonemang, dina utmaningar och frågeställningar, desto större är förstås chansen att du får hjälp som kan bli helt avgörande.

Inom de 14 kommunerna i Fyrbodal finns nätverk och resurser när det gäller att starta eget eller få hjälp att utveckla affärsmodeller. Det verktyget DELADINIDÉ.NU bidrar med är en öppen, kostnadsfri digital mötesplats för alla som är intresserade av att både testa sina idéer eller hjälpa andras idéer vidare. Genom att ta tillvarata all den kreativitet och innovation som finns bland företagare och entreprenörer ökar förutsättningar för tillväxt och ökad konkurrenskraft bland små och medelstora företag.

- Det är ett kostnadsfritt verktyg för alla branscher. Genom en öppen digital mötesplats vill vi ge alla idéer en ärlig chans att utvecklas till nya affärer som leder till nya företag och nya jobb, säger Fyrbodals projektledare Christel Thuresson.

Klicka här för att komma vidare till DELADINIDÈ.NUlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För mer information kontakta:
Christel Thuresson, projektledare Framtidsentreprenörer, Fyrbodals kommunalförbund
christel.thuresson@fyrbodal.se, 0709-66 62 46
eller
Jeanette Lind Svanqvist, näringslivsutvecklare, Bengtsfors kommun
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se 0530-52 60 44

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 mars 2018
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist