Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Energibolagen har nya hemsidor!

Nya webbar för Bengtsfors Energi Handel och Bengtsfors Energi Nät.

Nu lanseras nya webbplatser för de kommunala energibolagen; Bengtsfors Energi Handel AB och Bengtsfors Energi Nät AB. Syftet med med de nya webbarna är att möta kundernas behov av information samt göra informationen tillgänglig och lättläst. Vi har därför anpassat layouten så att hemsidorna fungerar på mobila enheter och läsplattor.

Vi har fyllt på med mer information jämfört med de gamla hemsidorna, förbättrat sökbarheten och gett webbplatserna en ansiktslyftning med ett modernare utseende. På de nya webbarna kan du översätta informationen till en rad olika språk, med hjälp av en översättningsfunktion. Du kan också ta del av texterna genom att lyssna på dem. Till sist kan du också enkelt dela informationen på webben i olika sociala medier.

.Välkommen till energibolagens nya webbar som finns på adressen www.bengtsforsenergi.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 juni 2018
Sidan publicerad av: Anna Sandström