Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Årets byggprojekt 2018

Vinnare i årets byggprojekt är denna timmerstuga i Ängebo, Torrskog. Foto: Maria Andersson

Vid kommunfullmäktiges sommaravslutning uppmärksammades och presenterades vinnarna i årets byggprojekt 2018. Vinnaren är fastigheten Ängebo 1:108 med ett nybyggt fritidshus. Hedersomnämnande fick fastigheterna Kvarntorp 1:1 nybyggnad av glashus (72 hour cabin) och fastigheten Vättungen 1:409 med nybyggnation av veterinärstation.

Ängebo 1:108

Ett självförsörjande fritidshus har på ett skickligt sätt placerats i skogsterrängen. Traditionell byggnadsutformning har kombineras på ett förtjänstfullt sätt med modern miljövänlig teknik i form av prefabricerade byggnadselement,
solceller och lagring av el i batterier.

Kvarntorp 1:1 nybyggnad av glashus

En djärv idé har resulterat i en modern övernattningsstuga som med genial enkelhet ger unika boendekvaliteter som tillvaratar dagsljuset och den dalslänska naturen.

Veterinärstation på Vättungen 1:409

En av landets modernaste veterinärstationer har uppförts i Bäckefors. Den ändamålsenliga byggnaden svarar mot högt ställda djurmedicinska krav och utgör ett positivt tillskott till Bäckefors tätort.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 oktober 2018
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson