Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Onsdagen den 12 september startar Ekhagsskolan efter branden

Foto: Niklas Eriksson

Onsdagen den 12 september startar skolan igen för eleverna på Ekhagsskolan. Även fritidsavdelningarna på Lövåsen och på Ekhag startar igen. Under de närmsta veckorna kommer verksamheten på skolan delvis vara utlokaliserad för att saneringsarbete med mera ska kunna genomföras. Vi har kontaktat alla vårdnadshavare via telefon om vad som gäller, men nedan finns en sammanfattning.

  • Samtliga elever startar klockan 08.00 på Ekhagsvallen. Vi önskar att föräldrar som lämnar sina barn gör det vid Ekhagsvallen. Skoldagen kommer att avslutas vid Ekhagsvallen klockan 13.30 för årskurserna F-3 samt klockan 14.30 för årskurs 4-5.
  • Lövåsens Fritids har öppet som vanligt.
  • Fritidsavdelningar Baggen, Tjuren och Älgen har morgonfritids i ”Röda skolan” vid Enebacken. Där har även Baggen och Tjuren eftermiddagsfritids.
  • Älgen är i DLIKs byggnad efter att skoldagen har avslutats. Klockan 15.30 går avdelningen Älgen till ”Röda skolan”.
  • Vi ber samtliga föräldrar att prata med sina barn om vikten av att respektera de avspärrningar som just nu gäller på skolans område.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 september 2018
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson